Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΚΟΥΡΑΣΗΣ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ, ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ, ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΗΣ, ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, μια ανακοίνωση που αποδεικνύει το πραγματικό ήθος του ανδρός αυτό που βρίσκεται πίσω από τις γραβάτες και τα ποδήλατα, τις ευγένειες και τις υποκρισίες έβγαλε εχθές ο ΤΕΩΣ δήμαρχος Χαλανδρίου, ο ηγέτης της τοπικής γαλαζοπρασινολουλακί διαπλοκής που ηττήθηκε πανηγυρικά προχθές παρά την καθολική επικράτηση των δυνάμεων του κόμματος που τον υποστηρίζει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Χαλάνδρι αρνήθηκε στον Κουράση και το σύστημά του την παλλινόρθωσή του εν μέσω νεοδημοκρατικού θριάμβου.

Καταχειροκριοτούμενος από ΚινΑλίτες, γνωστά στελέχη της παλιάς παρέας του Κώστα Παττακού και κυρίως της Έλλης Συρμοπούλου και της Ανεξάρτητης Γυναικείας Παρέμβασης, ο Κουράσης αποκάλυψε όλο το αποκρουστικό πρόσωπο της διαπλοκής σε μία μόνο ανακοίνωση.


Ας ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΫΜΕ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ την ανακοίνωσή (και το ήθος) του αφού πρώτα την διαβάσουμε:

Φίλες και φίλοι,

Το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου, 11.683 συνδημότες μας υπερψήφισαν τον Συνδυασμό μας, '"Χαλάνδρι σε Δράση" και οφείλω προσωπικά να τους ευχαριστήσω έναν - έναν.
Δυστυχώς, δεν ήταν αρκετοί να μας δώσουν τη δυνατότητα της επιστροφής στη Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου.

Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα, όλη αυτήν την περίοδο, έναν αγώνα έντιμο, καθαρό (1) και από εδώ οφείλω ένα, εξίσου, μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, συνυποψήφιους του Συνδυασμού μας, τους ανθρώπους, που με ήθος και αξιοπρέπεια  πρόβαλαν τις θέσεις μας το πρόγραμμά μας (2) καθημερινά σε ολόκληρη την πόλη.

Επιπλέον, να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας, που με την πολύτιμη υποστήριξή τους και τη βοήθειά τους καταφέραμε τόσα πολλά, σε τόσο λίγο χρόνο.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ (3) τον Παναγιώτη Βάσιο για την έντιμη και ξεκάθαρη απόφασή του να στηρίξει τον Συνδυασμό μας και εμένα στον β’ γύρο των επαναληπτικών εκλογών.

Θέλω ακόμη, να τονίσω, πώς ο πόλεμος της λάσπης, που το τελευταίο διάστημα επιχειρήθηκε στην παράταξή μας και σε εμένα προσωπικά, δεν μένει αναπάντητος, καθώς ήδη έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη (4).

 
Οφείλω κλείνοντας (5) να συγχαρώ τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο για την επανεκλογή του.

Συνεχίζουμε, με ρόλο υπεύθυνο και εποικοδομητικό στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο (6)
Συνεχίζουμε, με το βλέμμα στα παιδιά μας, για τα τα παιδιά μας, για το Χαλάνδρι μας.

Γιώργος ΚουράσηςΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ - ΣΧΟΛΙΑ

1 - 2

ΦΤΥΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ σου.

Μόνος του ο Κουράσης αξιολογεί τον εαυτό του ως ΄"έντιμο", "ηθικό", "αξιοπρεπή" και "καθαρό"..

Αυτό από μόνο του ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Όποιος φωνάζει συνεχώς για τον εαυτό του πόσο έντιμος,  πεντακαθαρίδης, ευγενής και κύριος είναι, όλοι ξέρουμε τι κρύβει πραγματικά.

Έντιμος και καθαρός αγώνας με ήθος και αξιοπρέπεια θα ήταν ο προεκλογικός του αγώνας, αν - ως όφειλε - έδινε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ στον λαό του Χαλανδρίου για τα μεγάλα θέματα της διοίκησής του: ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ και ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΝ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΥΑΥΛΙΣΜΟ , το κλείσιμο των νομικών προσώπων, την μίσθωση του Κοινωνικου Παντοπωλείου κλπ.

Αν έλεγε στον λαό ΔΗΜΟΣΙΑ τις απόψεις του, τον αντίλογό του, αν αντιπαρέθετε πειστικά επιχειρήματα για όλα αυτά τα θέματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ αλλά είναι υπαρκτά θέματα του δήμου, τότε θα είχε δικαίωμα να μιλάει για ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Η τακτική "ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΒΡΕΧΕΙ" δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας και ηθικής.

ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ της την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ να κερδίσεις ψήφο ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και να μην δώσεις λογαριασμό στον ΠΟΛΙΤΗ.

Είναι ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και περιφρονητική για τον πολίτη.

Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ και η μόνη απάντηση που έδινε - εκείνος και οι δικοί του - είναι Η ΣΥΚΟΦΑΤΙΑ περί .... ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ λοιπόν ".... "με τον άλλο λασπολόγο του Κουράση"

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ο Κουράσης τα είπε, θυμίζουμε ...Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΑ ΚΟΥΡΑΣΗ περί ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ θα απαντηθεί όπως πρέπει και εκεί που εκείνος διάλεξε. ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.

Αλλά αυτό δεν θα μας σταματήσει - όπως επιθυμεί εκείνος και οι οπαδοί του - της παλιάς και ζέουσας τοπικής διαπλοκής, να ενημερώνουμε και τους πολίτες.

Για ό,τι έχουμε πει και έχουμε γράψει υπάρχει το αποδεικτικό υλικό.

ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ δεν είναι Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Το δικό μας γήπεδο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ και Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όχι τα υπόγεια και η διαπλοκή.

Κάθε φορά λοιπόν που ο Κουράσης, οι δικοί του και οι κρυμμένοι παράγοντες του ΚινΑλ επαναφέρουν τα περί λασπολόγων θα παίρνουν ΚΑΙ δημόσια απάντηση

Όσο για το πρόγραμμα Κουράση πραγματικά - αν το βρείτε κάπου - στείλτε το μας να το μελετήσουμε.

(3) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΟ:


ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ. 

Να μην ξεχάσεις να στείλεις στα γενέθλιά σου συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην μάνα σου.

(4) ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ Γ . ΚΟΥΡΑΣΗ!
Βλέπεις οι "ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ" της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ δεν σε έχουν στείλει, σε προστατεύουν, σου δίνουν και μια καρέκλα και βγάζουμε εμείς το ΦΙΔΙ της διαπλοκής σου από την τρύπα. ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

(5)
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟ.
Και να δηλώσει έτοιμος να είναι ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ - όχι να κάνει αντιπολίτευση ως οφείλει. ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΑΠ είναι πάλι.

ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΠΑΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου