Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Πράσινο Κίνημα και Ένωση Κεντρώων συνεργάζονται ενόψει εκλογών
Το Πράσινο Κίνημα συνεργάζεται με την Ένωση Κεντρώων ενόψει εκλογών
"Περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να εκφραστεί η Πράσινη Ατζέντα στο ελληνικό κοινοβούλιο"


Το Πράσινο Κίνημα μετά από συνάντηση που είχε με στελέχη της Ένωσης Κεντρώων αποφάσισε να προχωρήσει σε συνεργασία ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Η συνεργασία αυτή θα είναι στο πλαίσιο προγραμματικής σύγκλισης αφού θεωρούμε ότι είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να εκφραστεί η Πράσινη Ατζέντα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αναλυτικά τα σημεία της προγραμματικής σύγκλισης θα παρουσιαστούν σε λίγες ημέρες σε κοινή συνέντευξη τύπου των δύο κομμάτων.

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του Πράσινου Κινήματος που θα συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια.

Σε δήλωσή της η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου τόνισε: “Είναι μία συνεργασία που προέκυψε με ένα κόμμα του προοδευτικού κέντρου, μετά από προγραμματική σύγκλιση των δύο κομμάτων.

Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε την πράσινη ατζέντα στη Βουλή, καθώς κανένα κόμμα, μέχρι στιγμής, δεν έχει ασχοληθεί με αυτά τα θέματα που εμείς τα έχουμε ως πρώτη μας προτεραιότητα.”ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση---Η Πολιτική στην Πράξη

υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου