Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ. ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

 


Ένα τηλέφωνο ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ το δημόσιο διάλογο και ΥΠΗΡΕΤΕΙ την ενημέρωση των δημοτών δεχτήκαμε πριν λίγο. Αφορούσε την ΠΛΑΤΕΙΑ.
Ήταν από τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σ. Ρούσσο.
 (Με υφάκι επιτιμιτικό,  αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, έχουμε και εμείς τέτοιο άμα χρειάζεται).

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ. Ρούσσος:  Για πες μας τώρα ποιο είναι το κομματικό στέλεχος που πήρε το επίδομα των 15000 ευρώ.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Κάτσε γιατί με έπιασες ξαφνικά στην δουλειά και έχω και αλτσχάιμερ. Να θυμηθώ το όνομα.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δεν υπάρχει τέτοιο ένταλμα. Είναι ανακριβές.

ΝΤΑΒΙΑΣ:Το πιστευω ότι δεν βρήκες ένταλμα.  Αυτό δείχνει ότι το μάζεψαν όταν έγινε θέμα στην επιτροπή. Μιλάμε για πριν μήνες. Αν δεν γινόταν η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο προχτές - όπως βλέπετε - δεν θα είχαμε γράψει τίποτα, όπως δεν γράψαμε ΤΟΤΕ, διότι δεν ήταν ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση της επιτροπής, ήταν επιτροπή εργασίας.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ.
Πάντως - αφού με ρωτάει - ενημερώνω τον δήμαρχο της πόλης ότι ο φάκελος είχε έρθει στην επιτροπή, αυτό το είπε η κα Καζάνη στο δημοτικό συμβούλιο,  δεν το αρνήθηκε ο  κος Κόσσυβας και δεν το διέψευσαν  και οι αρμόδιοι από την διοίκηση, στο δημοτικό συμβούλιο.
Επικαλούμαι και τον "διώκτη μου" σύμβουλό σου  Κώστα Ευθυμίου, που ήταν παρών στην επιτροπή, όταν είδα τον φάκελο και με πέταξε η καρέκλα λες και είχε ελατήρια.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δεν μπορεί να εκτιθέμεθα έτσι. Τέτοιο ένταλμα δεν έχει εκδοθεί.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Πολύ ευχάριστο αυτό και σε τιμά που ασχολείσαι και το ψάχνεις. Στο δημοτικό συμβούλιο η θέση μου ήταν σαφής: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι κάνουν πράγματα κάτω από την μύτη των αιρετών και τους στέλνουν μετά να τα εγκρίνουν με την ψήφο τους. Και φωνάζουν ότι δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση στους φακέλους γιατί περιέχουν προσωπικά δεδομένα, στα οποία - βεβαία - οι φωνασκούτνες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ και ΑΣΤΙΚΕΣ ευθύνες γιατί τις φορτώνουν στους αιρετούς - έχουν.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Θα υπάρξει απάντηση.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Έτσι πρέπει. Αρκεί να μην είναι η  .... εύκολη, αν με ρωτάς. "ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ". Άλλωστε ό,τι γράφτηκε ήταν αυτά που έγιναν και ειπώθηκαν σε δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ, Ήταν και άλλοι δημοσιογράφοι παρόντες.

Στο τέλος ο Νταβίας θυμήθηκε και το όνομα του(πράσινου κομματικού στελέχους - για να μην παίρνει η μπάλα όλα τα κόμματα, μέρες που είναι -  και το είπε στον δήμαρχο.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ και δεν μπορεί να γραφτεί στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ τότε διευθύντριας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για να τηρούμε την δεοντολογία ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ως αιρετός.
Τον σέβεται και τον τιμάει καμιά τριανταριά χρόνια.
 (όχι ότι φοβόμαστε την Κούκα και το εξώδικό της, δηλαδή, μην παρεξηγηθούμε .....)
ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου