Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΙΑΣΩ: IBUS Multimodality Breast Imaging and Image-guided Interventions Course




Tο IBUS Multimodality Breast Imaging and Image-guided Interventions Course, θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 06 Ιουνίου έως το Σάββατο 08 Ιουνίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ, Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.

Το IBUS Course διοργανώνεται από την ΕΜΕΙΣ (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία- Ίαση Στήριξη) και το IBUS Breast Imaging School, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας (ESO) και περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας διδακτικές παρουσιάσεις από μέλη της διεθνούς και εγχώριας ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και εργαστήρια πρακτικής άσκησης hands-on.

Η Διεθνής Σχολή Απεικόνισης Μαστού IBUS έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος διεθνής πάροχος εκπαίδευσης στην απεικόνιση του μαστού, με επιμορφωτικά προγράμματα που καλύπτουν όλες τις πτυχές των διαγνωστικών και των απεικονιστικά καθοδηγούμενων παρεμβάσεων.

Τα σεμινάρια του IBUS περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας διαλέξεις και εργαστήρια πρακτικής άσκησης (hands-on) για την απόκτηση εμπειρίας. Από το 1991, έχουν διεξαχθεί περισσότερα από 120 σεμινάρια μέσω προγραμμάτων στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη, και τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτίωση των προτύπων απεικόνισης του μαστού για την εκτίμηση της παθολογίας του, καλύπτοντας το πεδίο της υπερηχογραφικής απεικόνισης, της μαστογραφίας, της μαγνητικής τομογραφίας και άλλων νεότερων και εξελισσόμενων τεχνικών διερεύνησης. Επίσης, στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν live χειρουργική επέμβαση με διεγχειρητική χρήση υπερήχων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού.
Επιστημονικά υπεύθυνοι του course είναι οι κ.κ. Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, M.D., Ph.D, Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ, Χειρουργός Μαστού και ο Καθηγητής Χειρουργικής Enzo Durante του Πανεπιστημίου της Ferrara.


Για περαιτέρω πληροφορίες: Τηλ: 210 6383949 (Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ)

Για δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία Σεμιναρίου, PRC Congress & Travel, Τηλ.: 210 7711673,
E-mail: incentives2@prctravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου