Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΜΕ ΚΩΣΤΗ ΠΑΝΟΥ Η ΑΕΚΠαίκτης της ΑΕΚ Futsal θα είναι τη περίοδο 2019/20 ο Κωστής Πάνου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση.
Ο πολυτάλαντος νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί κίνηση «ματ» από τον Γιάννη Ζιάβα, μετά την αποχώρηση του Άκη Ηλιάδη.
Ο Πάνου θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της ελληνική σάλας και αυτό μαρτυρά η θητεία του σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον χώρο, την Inter Movistar. Ο πολυτάλαντος πρώην ποδοσφαιριστής του Δούκα πήρε τη πολυπόθητη μεταγραφή για την ομάδα της Ισπανίας σε ηλικία μόλις 16 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί και στις επίσης ισπανικές Ναβάρα και Ελ Εχίντο.
Ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός όμως, τον έκανε να επιστρέψει στην χώρα που τον ανέδειξε, στα μέσα της προηγούμενης σεζόν. Ο Κωστής αγωνίστηκε για λογαριασμό του Δούκα και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα κατέκτησαν τη 3η θέση, καθώς αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τον Παναθηναϊκό.
Ο 21χρονος ταλαντούχος παίκτης αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες μεταγραφές που θα μπορούσε να κάνει η «Βασίλισσα», και ελπίζει και ο ίδιος να τη βοηθήσει και με το παραπάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Κωνσταντίνος Πάνου η μεταγραφή-βόμβα της ΑΕΚ !
Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Πάνου από τον ΑΣΕ Δούκα ! Ο 21χρόνος Πάνου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αθήνα 90, για να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια με την εφηβική αλλά και την ανδρική ομάδα του Υπερίωνα πριν αναχωρήσει για την Ισπανία. Τότε σε ηλικία μόλις 16 ετών είχε την τιμή να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Inter Movistar δίπλα στον μεγάλο Ricardinho. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις Riberra Navara και El Εjido. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον έφερε πίσω
στην Ελλάδα, όπου την περασμένη σεζόν, από τον Ιανουάριο, αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΣΕ Δούκα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος !
Η διοίκηση εύχεται στον Κωνσταντίνο να είναι γερός και υγιής και να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τον δικέφαλο στο στήθος !»


ΣΧΟΛΙΟ: Αναδημοσιεύουμε την είδηση γιατί .... ε, πρέπει να συγχαρούμε τον Χαλανδραίο (γκάγκαρο) παικταρά βεβαίως αλλά και τον πατέρα του που καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι. Κωστή καλή συνέχεια στην μεγάλη καριέρα σου, Αθηνά, Χρήστο να τον χαίρεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου