Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Οι της "ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ" το γνωρίζαμε, αφού το θέμα αποτελεί ένα από τα κεφάλαια του πρακτικού προγραμματικής σύμπραξης και έχουμε συμφωνήσει ΣΕ ΟΛA, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  για τον χειρισμό της, αφού το θέμα της οργάνωσης υπηρεσίας καθαριότητας είναι ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ της προγραμματικής μας συμφωνίας για την δημοτική πολιτική..

Και βέβαια δεν θα γίνω αναλυτικός περί του  συμπεφωνημένου χειρισμού, διότι .... ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

Και ΘΕΛΟΥΜΕ να τον κερδίσουμε για το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΥΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ.

Ξέρουμε ότι  έχουμε ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ και ΠΟΛΛΟΥΣ εσωτερικούς υπονομευτές για να τους ενημερώνουμε για τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς μας αναλυτικά.

Την Παρασκευή , η πρώτη πτυχή του θέματος  .... βγήκε στην επιφάνεια, αφού απασχόλησε την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής .

Και ανέδειξε ότι όσοι σου λένε ότι θα ψηφίσουν "κατά περίπτωση" με βάση "το καλό του δήμου"  είναι .... φούλια.
(ΚΟΥΚΙΑ είναι τα φούλια. Αυτά που  μασάς και  φτύνεις.)
Καιροσκόποι, κωλοτούμπες, ό,τιναναιδες, τιποτόφρονες, με γραβάτα και περιτύλιγμα σοβαρότητας και τεχνοκρατισμού της πλάκας αυτοί.
ΜΠΑΠΟΥΪΝΟΙ, ΣΚΑΙδες οι οπαδοί και ψηφοφόροι τους.

Η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ανέδειξε ότι οι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΜΟΛΟΥΛΑΚΙ - ο Γραμματιάκιας και η Οικοπεδούχος  - είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ εκείνοι  που ευθύνονται  (πάντα  εκμεταλλευόμενοι την αναποφασιστικότητα και τον .... επαγγελματισμό των ψευτοκεντρώων  κρυφονεοφιλελέδων. υπολογιστών του μικροπολιτικού κόστους για χάριν των κληρονόμων τους  ΚινΑλίτων που παριστάνουν τους σοβαρούς)  εκείνοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να οργανωθεί η δημόσια υπηρεσία καθαριότητας με τρόπο σύγχρονο και ολιστικό, που θα εξυπηρετεί μακροπρόθεσμα τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ.
Αυτών των συμφερόντων τις εντολές ΕΚΤΕΛΟΥΝ μέσα στον δήμο, αυτοί καθορίζουν την στάση και την πολιτική τους. 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΙΠΟΝ:

Το Ζ τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου μέσα στο καλοκαίρι, με πράξη του απέρριψε την έγκριση της σύμβασης αγοράς του κτήματος 7,5 στρεμμάτων στην Τήνου, δίπλα στο Νεκροταφείο για την χρησιμοποίησή του για χώρο εγκατάστασης ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ., μιας απόφασης αγοράς που λήφθηκε με μεγάλη συναίνεση στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και αυτό φαίνεται δεν είπε τίποτα στο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
(Λεπτομέρειες δεν θα σας πούμε τώρα).

Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν μπορούσε να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή μέχρι την έγκριση των αποφάσεων των δημαιρεσιών από την Περιφέρεια ο Δήμαρχος Σ. Ρούσσος έδωσε - όπως έχει αρμοδιότητα και είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - εντολή σε δικηγόρο να ασκήσει ΑΝΑΙΡΕΣΗ στην απόφαση του τμήματος του Ελεγκτικού.
Η προθεσμία που είχε ήταν 15 μέρες, δεν υπήρχαν περιθώρια.

Ο νόμος ορίζει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η απόφαση δημάρχου για ανάθεση επείγουσας υπόθεσης  σε δικηγόρο εγκρίνεται στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Έτσι στην πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ήρθε το θέμα.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ, η ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΣ αλλά και ο εκπρόσωπος του πρώην αντιδημάρχου καθαριότητας - επί  Κουράση Μανου Κρανίδη - εκείνης της περιόδου που η υπηρεσία σκόρπισε και διαλύθηκε -ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την έγκριση της απόφασης για προσφυγή αναίρεσης,

ΔΗΛΑΔΗ ουσιαστικά ΨΗΦΙΣΑΝ να μην γίνει η προσφυγή αναίρεσης, να παραιτηθεί ο δήμος από την αγορά του ακινήτου ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ σε ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΧΩΡΟ.

Μμμμ! Ντάξει, καταλάβαμε .....

ΥΓ: ΤΙΝΑΥΤΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου