Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ: ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ TEMOS ΤΟΥ ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ


  
  Οι Μονάδες Υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ- ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων και ΙΑΣΩ Θεσσαλίας- διαπιστεύθηκαν πρόσφατα από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS International με έδρα τη Γερμανία, για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές τους μετά από επιθεώρηση την οποία διενήργησε ομάδα διεθνών επιθεωρητών του Οργανισμού. Η διαπίστευση κατά TEMOS περιλαμβάνει μία πολύ αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης με βάση αυστηρά κριτήρια ποιότητας και έρχεται σε συνέχεια της ήδη υπάρχουσας πιστοποίησης κατά TEMOS International στις ανωτέρω Κλινικές του Ομίλου.

Σημειώνεται ότι η διαπίστευση συνιστά την κορυφαία απόδειξη ανταγωνιστικότητας του οργανισμού σε διεθνές επίπεδο και μια υψηλή διάκριση μεταξύ και άλλων κορυφαίων παρόχων του εσωτερικού και του εξωτερικού. Η επιτυχής αξιολόγηση για την διαπίστευση κατά TEMOS των Μονάδων Υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ- ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων και ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, επισφραγίζει την εμπέδωση και την καθιέρωση εντός του Ομίλου διεθνών προτύπων και επιταγών που κατοχυρώνουν τόσο τον ασθενή όσο τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, υπερέχοντας έναντι του ανταγωνισμού.

Ο διεθνής οργανισμός TEMOS International, ο οποίος εκπροσωπείται στη χώρα μας από την εταιρεία TEMOS Hellas, εστιάζεται στα θέματα διαχείρισης ασθενών από άλλες χώρες και πιστοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης και ασφάλειας των ασθενών με βάση την τήρηση βέλτιστων πρακτικών και την κάλυψη των απαιτήσεων διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών, ευρωπαϊκών ασφαλιστικών ταμείων και λοιπών εμπλεκομένων φορέων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη αγορά υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού και διασυνοριακής φροντίδας.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποτελεί έναν υπερσύγχρονο Όμιλο με πρότυπες μονάδες Υγείας όπως τo ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ Παίδων, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο ΦιΛΟΚΤΗΤΗΣ, εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων καθώς επίσης επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ έχει προχωρήσει σε πιστοποιήσεις ποιότητας των κλινικών του, ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ, κατά ISO 9001:2015 και HACCP ISO 22000:2005, καθώς επίσης και σε Πιστοποιήσεις των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΙΑΣΩ κατά EN 15225:2016 και TEMOS και ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κατά EN 15224:2016. Επίσης, του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ κατά EN 15225:2016. Μέσω των πιστοποιήσεων αυτών και με την εν γένει στόχευσή του στη διασφάλιση ποιότητας, τώρα πλέον και με την διαπίστευση κατά TEMOS International σε συνέχεια της προηγούμενης πιστοποίησης κατά TEMOS International στο ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ Παίδων και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, σηματοδοτεί τη συνέχιση της πορείας προς την κατεύθυνση επέκτασης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά του Ιατρικού Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου