Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΝΙΚΟΣ ΙΩΝΑΣ - ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Σε κείμενο - κάλεσμα σε εκδήλωση,  στις 9 Δεκεμβρίου 2019, 19:00 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL, που υπογράφουν 120 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κάποιος που ξέρει τον χώρο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να διακρίνει πολλά και να σχολιάσει περισσότερα.
Αυτός ο κάποιος όμως δεν θα είμαι εγώ, ειδικά σε αυτή την περίοδο που έχω αποφασίσει να μιλάω λιγότερο, όχι γιατί "φοβήθηκα" από την καταδίκη μου - ας μην επιχαίρουν - αλλά γιατί αυτή την επιλογή την είχα κάνει από την απόφασή μας να συμπράξουμε στην διοίκηση του δήμου και αυτό το γνωρίζει ο αναγνώστης μας.

Όταν όμως υπάρχει ΜΕΙΖΟΝ (κατά την γνώμη μου πάντα) θέμα που "ακουμπάει" τις μεγάλες υποθέσεις του δήμου Χαλανδρίου τότε θα μιλάω πάντα, από όποια θέση και αν βρεθώ τώρα ή στο μέλλον.

Και η (μη) ένταξη του Πεύκο Πολίτη στο Σχέδιο Πόλης είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ θέμα της πόλης και για να είμαστε απόλυτα ακριβείς στις εκτιμήσεις μας ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ στο λεκανοπέδιο.

Για το θέμα έχουμε μιλήσει πολύ. Περισσότερο από τον καθένα ίσως.
Και - δυστυχώς - όσα έχουμε πει ΙΣΧΥΟΥΝ ακόμα. Και παράγουν ΑΚΟΜΑ αποτελέσματα και παρενέργειες.

Και όσα έχουμε αναδείξει για γραμμάτια και οικόπεδα δεν είναι .... συκοφαντίες.
Όπως δεν είναι συκοφαντίες τα περί της ΕΔΕ  ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ του σκανδάλου στον καταυλισμό.

Άλλωστε τα περί γραμματίων τα έχουν γράψει τρεις ακόμα εφημερίδες, άσχετες με εμάς:
Η εφημερίδα που εκδίδεται στα Βριλήσσια υπό την "επίβλεψη" της διοίκησης του δήμου (ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ), η εφημερίδα "Εν Δήμω" του Γ. Παπαγεωργίου που εκδίδεται στο Χαλάνδρι, υπό την επίβλεψη της διοίκησης του Δήμου αλλά και άλλη μια εφημερίδα - φωτοβολίδα που κυκλοφόρησε - ένα φύλλο - λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές - ουδέποτε την είδα προσωπικά - αλλά όλοι λένε ότι διακινήθηκε από τα μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και που αναδείκνυε το θέμα των γραμματίων του Ιωνά στον Κουράση.

Δηλαδή - για να το κάνουμε δίφραγκα - ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και οι αυτοδιοικητικές του δυνάμεις αποδέχτηκαν, διακίνησαν και εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά τo θέμα των γραμματίων και όσων βρίσκονται πίσω από την αμαρτωλή μελέτη του Πεύκο Πολίτη, που εμείς αναδείξαμε.

Ε είναι ΟΞΥΜΩΡΟ ή ΟΧΙ να αποδέχεται ΣΗΜΕΡΑ ο ΣΥΡΙΖΑ να .... ανασυγκροτηθεί, με κάλεσμα στους πολίτες προερχόμενο από το ένα από τα δύο αντισυμβαλλομένων μερών στην υπόθεση των γραμματίων;

Το έχουν αντιληφθεί αυτό τα τοπικά - και κυρίως τα αυτοδιοικητικά - στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

Το έχει δει ο δήμαρχος και τα άλλα μέλη της σύμπραξης που μετέχουν στην επιτροπή ανασυγκρότησης;

 Ή μήπως δεν το έχουν αντιληφθεί - αφού αν δεν αναδείξουμε εμείς θέμα - όπως ήδη διαπιστώνετε συμπολίτες αυτή την περίοδο - ΚΑΝΕΙΣ δεν αναδεικνύει κανένα άλλο θέμα τοπικού ενδιαφέροντος, εκτός από καλέσματα σε αγώνες τρεξίματος, παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, καμιά λακκούβα και συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες, λες και δεν υπάρχει άλλη ζωή και άλλα πολιτικά και κοινωνικά θέματα στο Χαλάνδρι.

Θεώρησα αναγκαίο να αναδείξω σήμερα το θέμα της συμμετοχής Ιωνά στην επιτροπή ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην υπάρχει η "δικαιολογία" του "δεν το αντιληφθήκαμε ..." όταν αυτή η συμμετοχή παράξει - ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙ - αποτελέσματα για την ενταξιακή πορεία του Πεύκο Πολίτη, με δεδομένο ότι πλέον οι επιλογές Ιωνά θα τυγχάνουν της πολιτικής κάλυψης του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ αλλά και άλλων της σύμπραξης.

Αντί επίλογου θα αντιγράψω -  από την διακήρυξη των 120 (δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) - μία πρόταση από τα σημεία που αναφέρουν το "ποιοι καλούνε" 

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Αλέξη Τσίπρα,
για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης,
για τη νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία,
για μια εναλλακτική στρατηγική για το αύριο της Ελλάδας και την έξοδο της κοινωνίας από την κρίση,
• όσοι εμπνεόμαστε από τις ιστορικές παρακαταθήκες των αγώνων του ελληνικού λαού για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, δημοκρατία και κοινωνική απελευθέρωση
και αναζητούμε διαρθρωτικές λύσεις στη κρίση, που δημιουργούν οι πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού, σε εθνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα,
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
όσοι επιλέγουμε τα πρωτεία της πολιτικής απέναντι στην ανεξέλεγκτη ισχύ των μονοπωλίων στην αγορά και των καρτέλ στα Μ.Μ.Ε......


ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΝΤΟΣ .....

ΥΓ: Χρόνια Πολλά Νίκο για εχτές.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου