Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ


Με ένα μήνυμά του προς όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Χαλανδρίου, μέσω της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου, που κοινοποιήθηκε σε όλους του δημοτικούς συμβούλους - το σώμα δηλαδή που εκλέγει την εκπροσώπηση του δήμου στον ΣΒΑΠ (ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ) - ο Νταβίας παραιτήθηκε από το ΔΣ του συνδέσμου, όταν πληροφορήθηκε ότι οι "μάγκες" του κόλπου στον ΣΒΑΠ προέβλεψαν έξοδα παράστασης για τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου της αργομισθίας.

Έξοδα παράστασης δεν προβλέπονται πλεόν, ούτε καν για τους δημοτικούς συμβούλους που είναι άμεσα αιρετοί από τον λαό.

Δημοσιεύουμε το μήνυμα της παραίτησης Νταβία:

προς Γραμματεία, antidimarxos, antidimarxos, antidimarxos, Christoulakis, Efthimiou, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, Gakas, Galani, genikos, Karagianni, Karatza, Kourasis, Kranidis, Kranidis, ladopoulos, Lamprou, Lapieris, Lerta, Liberatos, Mavroudis, Oikonomou, PRASSOS, ROUSSOS, Theos, Thomas, Thomas, Thomas, Tsiampas, Vasios, Xristouli


Καλησπέρα.

Από τον ΣΒΑΠ μου ζητήθηκαν ταυτοτικά και φορολογικά στοιχεία για την είσπραξη - λέει - των εξόδων παράστασης στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερωθούν από την γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου ότι καταθέτω με αυτό το mail στο σώμα που με εξέλεξε, την παραίτησή μου από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ, εφόσον προβλέπονται έξοδα παράστασης για τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου - ούτε καν μόνο της ΕΕ.

Δεν δέχτηκα να εκπροσωπήσω τον δήμο στον άπραγο και κατά την γνώμη μου αμαρτωλό σύνδεσμο - καθ΄ υπέρβαση μάλιστα των συμπεφωνημένων στο πρακτικό της σύμπραξης της συμπολίτευσης - για να λαμβάνω έξοδα παράστασης για μία συνεδρίαση τον χρόνο που εγκρίνει τον προϋπολογισμό του, στον οποίο προβλέπονται - σχεδόν αποκλειστικά - οι παχυλές αμοιβές των ..... "του κόλπου" και δεν θα νομιμοποιήσω πολιτικά όσα γίνονται εκεί - για ένα καφάσι μπύρες.

Όπως ξέρετε δεν είμαι πλούσιος και δεν τον παριστάνω.

Αλλά κάποιοι ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
Μόνο με τα πραγματικά ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ τους επιβιώνουν.
Και στον ΣΒΑΠ δεν υπάρχουν ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ γιατί απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Τα παραπάνω ενισχύονται ακόμα περισσότερο από τον μνημονιακό παραλογισμό όπου οι ΑΜΕΣΑ ΑΙΡΕΤΟΙ από τον λαό δημοτικοί σύμβουλοι δεν δικαιούνται έξοδα παράστασης.

Η παραίτησή μου υποβάλλεται στο σώμα που με εξέλεξε και - βέβαια - όχι στον ΣΒΑΠ και παρακαλώ να την πρωτοκολλήσετε και να την κοινοποήσετε.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Το οσφραίνομαι σοβαρό αλλά δεν έιμαι αρκετά ενημερωμένος για να πάρω θέση. Επιφυλάσσομαι για όταν ενημερωθώ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή