Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ.....




Ο ένας ζώστηκε φουσεκλίκια και πάει να παραστήσει τον ΧΑΛΑΝΔ- ΑΡΗ την ώρα που προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αρχική του μακακία, με διευκρινίσεις σχετικά με το ποστ του, που δίνουν όμως οι αυλικοί του και όχι ο ίδιος.
Ότι δεν αφορούσε τον Έβρο - λένε οι αυλικοί το ποστάρισμα αλλά την επίθεση φασιστών στον καταυλισμό στην Λέσβο.
Εξηγήσεις  που πάλι δυσκολεύεται να βγει και να  δώσει παντελωνάτα - Ο ΙΔΙΟΣ - διότι ως γνωστόν έχουμε μια δυσκολία εμείς οι αριστεροί (μπαίνοντας) αν 'ούμε: Μας μάθανε στην ΚΝΕ (εγώ δεν ήμουν ποτέ στη ΚΝΕ, αλλά ξέρω) να μην  παραδεχόμαστε ποτέ  ότι ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ , ακόμα και στο timing που επιλέξαμε για να γράψουμε μια βλακεία για τα νησιά ενώ στον Έβρο γίνεται της ..... άνας.

Και δημιουργήθηκαν ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ όχι αδικαιολόγητα, ότι η θέση μας αφορούσε τον συνολικό κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της τουρκικής επίθεσης μέσω προσφύγων.
Ο καπετάν Σίμος  δεν απολογείται, δεν δίνει εξηγήσεις  ποτέ. Μιλάνε τώρα οι αυλικοί.

Ο άλλος τώρα. Ο ηγέτης των εθνικών δυνάμεων εις την πόλην ταύτην.
Έβγαλε ανακοίνωση και τον λέει ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ενώ τον ...... προειδοποιεί "θα εκτιμηθεί - σου λέει - αν συντασσόσασταν με την Εθνική Γραμμή" .....(Τι ζούμε ρε π....  μου --. Στο 1960 γυρίσαμε)
Έτσι του είπε ο ηγέτης των Εθνικών Δυνάμεων.
Αυτός που έκανε το Χαλάνδρι SALT LAKE CITY να 'ούμε.
Μίλησε ο αρχηγός. Και είπε τον δήμαρχο, αντιπαλό του .... ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

Αυτό έγραψε ο γιος του Σάββα για τον γιο του κυρ Νίκου του ΕΑΜίτη.

Και διαβάζω ότι ζητάνε οι οπαδοί του τοπικού ηγέτη των εθνικών δυνάμεων, την κεφαλή του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ επί πίνακι.
ΕΞΟΡΙΑ να ΄ούμε. Στη Γυάρο ο προδότης, ανθέλληνας, να 'ούμε, φωνάζουν τα αλλαλάζοντα πλήθη.

ΟΥΣΤ από το Χαλάνδρι να 'ουμε.
"Στην πόλη ΜΟΥ ρε?" να  ΄ούμε? ΟΞΩ ....
"Να μπει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο να καθαιρεθεί ο προδότης, ανθέλληνας"  ζητάνε τα αλλαλάζοντα πλήθη των οπαδών του υιού του Σάββα Κουράση, του Γεωργίου, γνωστού ως Γραμματιάκια ή Αεικίνητου, πρώην δημάρχου του Χαλά Ντερέ, με ιστορία στην ΔΙΩΞΗ, στην ΕΞΟΝΤΩΣΗ με κάθε μέσο,  των αντιφρονούντων στον δήμο, αλλά και πολιτικό μέντορα του .... "ΠΡΟΔΟΤΗ" που καθόταν και μάθαινε πρακτικές διοίκησης από εκείνον που σήμερα τον λέει ΠΡΟΔΟΤΗ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ Γεωργίου του Σάββα, ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, που ζητάτε την καθαίρεση του Ρούσσου ότι τέτοιο πράγμα δεν προβλέπεται ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Το δημοτικό συμβούλιο έχει αρμοδιότητα πλέον,  ΜΟΝΟ για να βγάζει ψηφίσματα για τον Κορονοϊό και την ημέρα της γυναίκας έτσι όπως το καταντήσατε ΕΣΕΙΣ.
Και δεν μπορεί να καθαιρέσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ούτε τώρα, όπως δεν μπορούσε και στο παρελθόν.

Άλλωστε αν είχε στο παρελθόν τέτοια αρμοδιότητα ο Κουράσης θα είχε καθαιρεθεί πριν χάσει τις εκλογές το 2014, όταν του έφυγαν οι μισοί του δημοτικοί σύμβουλοι (βέβαια είχε καβάτζα τους Γαλαζοπρασινολουλακί και μπορεί να το έσωνε. Τώρα μου φαίνεται ότι του μένουν μόνο .... ΟΙ ΛΟΥΛΑΚΙ σιγά, σιγά).

Και ο Συμεών θα είχε καθαιρεθεί την προηγούμενη τετραετία, όταν έχασε 9, αλλά τον στηρίζατε τότε εσείς ως τον Σωτήρα της πόλης. ΟΙ ΙΔΙΟΙ στο φατσομπούκι είστε οι περισσότεροι, που σήμερα φωνάζετε "ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ, ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ". Και λέγατε ότι εμείς που κάναμε κριτική είμασταν τρελοί και δεν βάζουμε μπροστά το καλό της πόλης. Ξερενόμαστε στο Χαλανδράκι.

Βέβαια και να είχε την αρμοδιότητα το δημοτικό συμβούλιο σήμερα, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ δεν θα βρισκόταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ να ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, μην είστε μπαμπουίνοι και να είμαστε και ξηγημένοι δηλαδή, γιατί εμείς δεν μιλάμε για να ψαρεύουμε σε θολά νερά.
Δεν ψαρεύουμε ΧΑΝΟΥΣ.

Ξεκα .... πνήστε λοιπόν.
Δεν τον καθαιρείτε τον προδότη.
(Για εξορία δεν ξέρω, παίζει αυτό, Το έχουμε ξαναδεί το έργο.)

Θα περιμένετε λοιπόν τις επόμενες εκλογές για να τον φάτε τον "ανθέλληνα", εκτός αν περάσει καμία εκπρόθεσμη τροπολογία ο παλιός μας σύντροφος (και δικός μου στο ΠΑΣΟΚ και του προδότη στην ΚΝΕ και το λύσει και αυτό.)
ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΤΟΝ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ" για χάρη του ...... ΠΑΤΡΙΩΤΗ ....

Του Γεωργίου Κουράση του Σάββα.
  • Φάτε τον τότε, στις εκλογές,  τον "ανθέλληνα προδότη" που προστάτεψε και προστατεύει τον "πατριώτη" σας στο θέμα των γραμματίων.
  • Φάτε τον τότε τον "ανθέλληνα προδότη" που μόλις προχθές  χάρισε στον πατριώτη σας την παραμονή στην καρέκλα της αργομισθίας στον ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ μέχρι τις εκλογές, συγκρουόμενος μαζί μας που προτείναμε την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από τον ΣΒΑΠ στην σύμπραξη αλλά πήραμε τα φρύδια μας - δημοκρατικά βέβαια ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ...

ΑΓΑΛΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ τι να περιμένει; 

ΕΤΣΙ! ΝΑ ΜΑΘΕΙ!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!

ΥΓ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΩΡΑ : Δεν στηρίζουμε εμείς ΠΟΛΙΤΙΚΑ στην σύμπραξη ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιμωρία ή νομική ενέργεια - μήνυση, αγωγή, δημόσιο μαστίγωμα, ανασκολοπισμό κλπ  - που στρέφεται κατά δημότη που έγραψε ό,τι ΜΑΚΑΚΙΑ ήθελε κατά του δημάρχου ή κανενός εκ των στελεχών της ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΣ, μηδε της αφεντιάς μου εξαιρουμένης, για να είμαστε ξηγημένοι από τώρα, να μην έχουμε παρεξηγήσεις ύστερα.
Αν μπουν τέτοια θέματα, εμείς θα είμαστε με .... τους φασίστες.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα των πολιτών να βρίζουν, να αδικούν, να υπερβάλλουν, να "συκοφαντούν" την εξουσία ΚΑΙ ΕΜΑΣ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

Άμα θέτε λοιπόν οι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κάντε μήνυση στον Κουράση.
Πολιτικά θα το καταλαβαίναμε αυτό. Μην απειλείτε όμως τα ..... κουβαδάκια του.

Θα είμαστε πάντα  με τους .... "φασίστες" δημότες μας, αν χρησιμοποιείται η δημοτική εξουσία και το δημόσιο χρήμα εναντίον τους, για πολιτικούς λόγους - όποιοι και αν είναι αυτοί οι πολιτικοί λόγοι. Δεν θα νομιμοποιήσουμε ΠΟΤΕ με την άποψή μας, πολύ περισσότερο με την στάση μας αυτό που έκανε ο Κουράσης και οι δικοί του με εμάς, όταν είμαστε απλοί δημότες.

Για τον Κουράση το συζητάμε, άμα θέτε να του κάνουμε ό,τι θετε. (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ή ΝΟΜΙΚΑ εννοώ.... μην πιαστείτε και πείτε άλλα γιατί είστε και της "αστικής ευγένειας" εσείς και πιάνεστε από τις λέξεις.)
Αλλά εκεί, για τον Κουράση.... με το σεις και με το σας σας βλέπω να απαντάτε πάλι. 
Καλά κορίτσια.
Με μπόλικη αστική ευγένεια.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ..... 


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου