Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Ο ΣΥΜΕΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟ .... ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ  - κατά την κρίση της διοίκησης του δήμου -  θέμα της  ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ο δήμος καλεί ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,

ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!

ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΠΟΥ  ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ  ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ - ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΝΠ - που τους καλούσε να αναστείλουν οικειωθελώς την λειτουργία τους ..... (για τα τέλη βέβαια που τους επιβάλλει δεν έκανε κουβέντα)

"Σε ξένο κώλο εκατό ξυλιές" έλεγε η γιαγιά μου.
Τα μαγαζιά, οι μικροαμεσαίοι και οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν είναι ανθρωποι, δεν έχουν ανάγκες. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ προληπτικά καλούσε ο δήμαρχος. (ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ με ΠΝΠ της κυβέρνησης, και καλώς κλείσαμε, δεν κρίνω αυτό, ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΩ, ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ - ΟΙ ΑΛΛΟΙ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ .... ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.

Ο δήμος έκλεισε για το κοινό, δημοτικά ιατρεία δεν υπάρχουν αφού οι μόνοι που τα κρατούσαν ανοικτά ήταν εθελοντές που τώρα ..... δεν θέλουν άλλο, ακόμα και η δημοτική συγκοινωνία έχει αναστείλει την λειτουργία της στο Χαλάνδρι.

Οι "εντός των τειχών" στον δήμο είναι καταχαρούμενοι, καταχειροκροτούν την κατάσταση που τους βολεύει, μας καλούν να δείξουμε "ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ", κράζουν τον κόσμο που "ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ" αν βρουν κανέναν στον δρόμο να περπατάει,   αν χρειαστείς βοήθεια στο σπίτι .... οι τηλεφωνητές/τριες του δήμου θα απευθυνθούν στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και το φαρμακείο να σε εξυπηρετήσουν (λες και δεν παίρνεις μόνος σου τηλέφωνο αν είναι έτσι να ζητήσεις από τον φαρμακοποιό να σε εξυπηρετήσει, χρειάζεται να βάλεις μεσάζοντα τον δήμο)  ..... ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΕΧΤΕΣ.

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!
Ούτε καν με προσφορές.

Πρώτα από όλα .... η μπίζνα και ..... η διαδικασία.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΠΡΙΛΗ και για δύο ώρες.
Από 10.00 έως 12.00 το δημαρχείο θα ανοίξει.
Μπορεί και να γίνει συνωστισμός.
Πρέπει να είναι όλοι μέσα για να κάνουν προφορικές προσφορές.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ..... ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.

ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ: ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ .....

ΑΛΛΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου