Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΙΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ..... ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ?


Καλά, άστε μας εμάς, εμείς τρελοί είμαστε, ό,τι θέλουμε λέμε.

Και εχθές είπαμε  ό,τι είπαμε - ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΗΣΑΜΕ ΗΔΗ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ - από την τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής. Διότι τρελοί αλλά ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ και τους διαβάζουε, πίσω από τις γραμμές και τις κουβεντούλες τους.

Το τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ - και μένουν οι τυπικές  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΜΕΣΕΣ αποφάσεις από τα θεσμικά όργανα , αφού οι συνθήκες είναι ΙΔΙΑΤΕΡΕΣ "(βρισκόμαστε σε πόλεμο" που λέει και ο ΠΘ, για να παίζουμε με την γραφειοκρατία) -  το ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο δήμος.
(Το αναρτήσαμε εχθές αλλά .... είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω διότι ..... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ότι έπρεπε).

Στη συνέχεια - την ίδια μέρα, μετά από μισή ώρα -  με εισήγηση του Δημάρχου - ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ - η οικονομική επιτροπή ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ (σου λέει) αυτά που αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ οι επικεφαλής (ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ - όπου στην Ο.Ε. υπέρ ψήφισε και ο Θάνος Τσιαμπάς εκπροσωπώντας τον ..... Κουράση.

Τα μέτρα πήραν και ΘΕΣΜΙΚΗ νομιμοποίηση, και είναι ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ, με εξαίρεση αυτά που αφορούν την ΦΛΥΑ ΑΕ και πρέπει να εγκριθούν από το ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ.

Ο Δήμος ανακοίνωσε επίσημα τα μέτρα ως ΛΗΦΘΙΣΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ο ίδιος ο δήμαρχος αναφέρεται με το δελτίο τύπου του δήμου στο ποστάρισμά του στο φατσομπούκι, .

Εμείς μιλήσαμε - όπως πάντα - δημόσια με άρθρο μου στην ΠΛΑΤΕΙΑ, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και με βάση το σύνταγμα - ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ - θα μπορούσαμε να βγούμε - με σύνεση και λίγο έξω από όσα λέει η ΠΝΠ, αν ο δήμος μας αντέχει να βοηθήσει λίγο παρπάνω τους δημότες του - ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ....

Ο Μάνος Κρανίδης με ποσταρισμά του ανακοίνωσε και εκείνος  τα μέτρα  στο φατσομπούκι.
Αναφέρει χαρακτηριστικά τα δικά του ΣΕΒΑΣΤΑ όρια - το βασει νομοθεσίας (ποιας νομοθεσίας είναι το ερώτημα, βέβαια): "Μια 1η δέσμη μέτρων στήριξης βάσει νομοθεσίας που αποφασίστηκε ομόφωνα στην Οικονομική Επιτροπή με ομοφωνία στην τηλεδιάσκεψη επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Χαλανδρίου και συνεχίζουμε, είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας. "Μέτρα για την ανακούφιση των πολιτών από τις συνέπειες του κορωνοϊού"

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ με το ποστάρισμά του που έχουμε ανεβάσει στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Γιατί ανεβάσαμε το ποστάρισμα του κ. ΘΩΜΑ ειδικά;

ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΤΣΙΑΜΠΑ, εκπροσώπου του Κουράση, που ψήφισε στην οικονομική τα μέτρα και μετά έκανε το σχόλιο που βλέπετε.

Thanos Tsiampas Για την ακρίβεια , απόφαση της οικονομικής επιτροπής για εισήγηση και ψήφιση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο .

ΟΥΠΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .... "για την ακρίβεια".

ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ..... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ....

Την Δευτέρα περισσότερα ...


ΚΑΛΟ Σ-Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου