Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ - ΚΑΙ Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ


11 Μαρτίου 1991 - Η κενή καρέκλα προορίζονταν για τον ηγέτη της ΠΡΩΤΗΣΦΟΡΑΡΙΣΤΕΡΑ
Δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα - εκτός της δομικής διαφωνίας μου μαζί τους - με όσους λένε καθαρά την άποψή τους περί του μεταναστeυτικού -προσφυγικού υπερασπιζόμενοι την πολιτική των ανοικτών συνόρων ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ.
Τόσο τους κόβει, τόσο λένε και όποιος θέλει τσιμπάει.

Αναλαμβάνουν την ευθύνη της βλακείας που τους δέρνει, εγώ διαφωνώ και τους κρίνω, όπως εκείνοι κρίνουν εμένα. Λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ αυτό.

Ούτε ότι έχω ντε και καλά δίκιο εγώ εμπεριέχει αυτή η διαφωνία, ούτε ότι έχει ντε και καλά δίκιο ο άλλος μπορεί να θεωρεί όταν υπερασπίζεται το αντίθετο από εμένα.

ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ότι ΕΓΩ νομίζω ότι έχω δίκιο, όπως και εκείνος ΝΟΜΙΖΕΙ ότι έχει δίκιο.

Αυτό που ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ δηλώνω όμως ότι θα ΠΟΛΕΜΗΣΩ ανοικτά, με όλες μου τις δυνάμεις και όλη μου τη φωνή είναι ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ.

Εκείνοι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ρίχνουν το μελάνι τους, κρύβονται και φεύγουν μέσα στην θολούρα, για να κάνουν την δουλίτσα τους.

Εκείνους που παίρνουν προίκα έναn αθλητικό χώρο για να παριστάνουν την ..... ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ μιας παρέας που ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ - κατά την γνώμη μου αλλά μάλλον και κατά την γνώμη της συnτριπτικής πλειοψηφίας.

Εκείνους που  είναι ΕΜΜΙΣΘΟΙ , χαρτζιλικωμένοι και εξαγορασμένοι για να "πουλάνε" τον Ανδρέα Παπανδρέου προς χάρην όσων απλά εκμεταλλεύονται την υπεροχή της ολοκληρωμένης στρατηγικής του για την χώρα, κατά την συνείδηση του μέσου Έλληνα.

Με μοναδικό σκοπό τους για να σέρνουν τους δημοκράτες, πατριώτες ανδρεοπαπανδρεϊκούς στο άρμα του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ και της ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Μέρα που είναι σήμερα - η μέρα που ο Ανδρέας (δεν) έκατσε στο σκαμνί το 1991 από την άθλια συνωμοσία των αριστεροδέξιων  με τους δεξιαριστερούς  - το λέω καθαρά:  Αρκεστείτε στο μισθουλάκι σας, πάρτε τα προνομιάκια σας, πάρτε την προικούλα που σας έδωσε - όχι η πόλη σας (δεν είναι Αγία Παρασκευή εδώ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ είναι) - ΑΛΛΑ να ταυτίζετε τον ΑΝΔΡΕΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ και της αμετακίνητης υπεράσπισης των εθνικών δικαίων με τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ και όσους αποκαλούν το 90% του ελληνικού λαού "ΝΑΖΙΔΕΣ¨ δεν έχετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και λάβετε την προειδοποίησή μου πολύ σοβαρά γιατί είναι η τελευταία που γίνετε .... καλλυμένα.  Μετά θα αρχίσουν οι συνέπεις εκεί που πονάτε.

ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου