Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΕΥΣΗΣ - ΝΤΡΟΠΗ


Τον Γενάρη - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ - ένας συμπολίτης μας με φαρμακείο στο Κάτω Χαλάνδρι έκανε στον δήμο την αίτηση που βλέπεις.
ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, έτσι?
Ένας επιχειρηματίας - ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ.
Που είναι όμως  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ της ΕΞΥΠΝΗΣ  με τις ....ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ που έκανε την αίτηση.

ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενέκρινε το αίτημά του στα μουγκά.(ΑΔΑ:6Θ4ΧΩΗΔ-Ζ5Σ) Δεν πήγαν οι άλλοι - πήγε μόνο η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης,, διότι έτσι κάνει το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ κόλπο στα .... κόλπα του. Δεν ακουμπάει ο ένας το ρουσφέτι του άλλου, κάνει ότι δεν τα ξέρει και αφήνει να τα ψηφίσουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την διοίκηση βέβαια που αν δεν θέλει δεν γίνεται τίποτα. Αυτό κάνουν αν είναι ΑΚΡΑΙΑ όπως αυτό και δεν εξηγούνται επαρκώς πολιτικά για να τα ψηφίσουν ΟΜΟΦΩΝΑ.
Με το νόμο Θεωδωρικάκου περί κυβερνησιμότητας  το θέμα είχε κλείσει
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

Ή είχαν ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ τους, που νομίζουν ότι είναι το πιο έξυπνο του κόσμου.
Και φέρανε το θέμα και στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά από έναν μήνα,  για να εγκρίνει την ....εγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟΙΖΩ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΕ IΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ.

Και οι μελέτες για τον ΧΕΥ 9. Να συζητήσουμε και γι΄ αυτά στο ΔΣ που εγκρίθηκαν από την Ο.Ε. 

Δεν πρέπει?
Θα τα φέρετε ΝΑΙ? 
Ή ΟΧΙ

Και άρχισαν το κομματικό παιχνιδάκι - προπέτασμα καπνού. «Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ» σου λέει..
(Του υπουργού ήθελα να ήξερα του το είπε κανείς ότι τον έχουν ανακατέψει σε αυτή την ιστορία επειδή .... παρκάρει το αμάξι του ο οδηγός του εκεί που ενοχλεί τον φίλο της έτσι?)
Ενώ ο αιτών τι κόμμα είναι? Να το ψάξουμε αφού έχει σημασία για το πώς αντιμετωπίζονται τα θέματα από τον δήμο?
 (ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, που ψήφισε; ¨Ετσι για  να ξέρουμε τα αντίδωρα)
 
Ας γυρίσουμε στην ουσία όμως του θέματος:
Τι λέει η αίτηση?
Λέει ότι επειδή δίπλα μένει ένας πολιτικός (πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ - λένε παντού οι νεοδημοκράτες - λες και αυτό είναι το πρόβλημα κατά τους  άριστους - έρχεται το αυτοκίνητο της ασφάλειάς του και παρκάρει,
Και χάνεται μια θέση στάθμευσης που αν δεν χανόταν θα εξυπηρετούσε (?????) το μαγαζί του αιτούντος.
Που στο μαγαζί του - όπως και στο δικό μου άλλωστε που έχω ταμπέλες για ΑΜΕΑ αλλά σίγουρα σε ΄ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ του Χαλανδρίου - πάνε και κάποιοι πελάτες με ειδικές ανάγκες. 

Και αν δεν έμενε δηλαδή ο πολιτικός θα ήταν ΙΧ η στάθμευση εκεί για το μαγαζί του κου Τάδε?

Αυτό λέει αυτή η αίτηση που αξιολογήθηκε ως σοβαρή και ικανοποιήθηκε από την υπηρεσία του δήμου.
Κια δημιούργησε ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.

Η  κουτοπονηρίτισσα συντάξασα την αίτηση λοιπόν μαζί με ολίγη από ΑΜΕΑ έχωσε  στην αίτηση και ολίγον από  πολιτικό - του ΣΥΡΙΖΑ - για να κρύψει το ρουσφέτι της εκτός από δικαιωματικό και με πολιτικό φερετζέ.


Με βάση την χθεσινή απόφαση λοιπόν σε κάθε μαγαζί που θέλει να εξυπηρετεί τους πελάτες του - εκ των οποίων κάποιος μπορεί να είναι ΑΜΕΑ -  ο δήμος να παραχωρεί ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΜΕΑ!

Η οποία - με βάση την αίτηση - θα εξυπηρετεί και τους άλλους πελάτες.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΕΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ  ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  και παρκάρει.  Αν μένει καντηλανάφτης και παρκάρει το αυτοκίνητό του καντηλανάφτη δεν δικαιούται το μαγαζί θέση στάθμευσης. ΑΜΕΑ για να εξυπηρετεί και τους πελάτες του που δεν είναι ΑΜΕΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ... ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΗΔΗ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ - ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΤΟΥΣ - ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.


Αυτοί είναι καλοί άνθρωποι, είναι άλλου κόσμου, δεν είναι σαν εμάς τους κακούς που γκαρίζουμε ΜΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤE ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΑ ΑΜΕΑ, ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ  και προσφάτως τα ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ για τα ρουσφέτια σας, ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ και ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ.
Ας μιλάτε ΠΟΛΙΤΙΚΑ αν μπορείτε. (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!)

Μικρότερη ζημιά στην κοινωνία θα γινόταν αν λέγατε  "ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ  - όπως όλοι κάποιο αίτημα έχουν.

ΟΣΑ  ΡΟΥΣΦΕΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΑ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ – ΤΟΞΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ! Ξηγημένα πράγματα. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

Το θέμα πέρασε με 15 ψήφους υπέρ και 13 κατά στους 38 παρόντες στην τηλεδιάσκεψη.

ΥΠΕΡ - φυσικά - οι τρεις της Λαϊκής Συσπείρωσης (Καρατζά, Οικονόμου και Λάμπρου),
Από κοντά πάντα ο - τέταρτος   - Σ. Λαπιέρης,

Οιι Πράσσος και Καραγιάννη  της σύμπραξη είχαν τοποθετηθεί- δια του Πράσσου -  εντελώς κατά της εισήγησης με πολύ σωστά επιχειρήματα, ζήτησαν να αποσυρθεί το θέμα  αλλά στο τέλος ....το ψήφισαν σε μια επίδειξη υποταγής και βιασμού της συνείδησής τους, από αυτές που αρέσουν στον Σουλτάνο ), ο Γιάννης Λαδόπουλος ψήφισε υπέρ - άρα μας κάνει η σουμά ..... 7 εκτός ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. (4 από την "αντιπολίτευση" και 3 από την σύμπραξη)

Από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ::
 Κατά της εισήγησης - τοποθετήθηκε αρχικά ο αντιδήμαρχος κος Μαυρουδής - ζήτησε να αποσυρθεί -  ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ και αυτός διότι ..... υπάρχει και το συνειδησιακό πειθαρχικό.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ψηφοφορία αποχώρησε ο άλλος αντιδήμαρχος Κώστας Ευθυμίου λόγω ενός ραντεβού που είχε όπως είπε, ενώ την ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κος Αλεβίζος.

Κλείνοτνας από την ..... "σύμπραξη" ΚΑΤΑ ψήφισε - βεβαίως –και αυτός  ο Νταβίας.
(Διότι στο τέλος της γραφής και πολύ χυδαία ΑΛΗΘΙΝΑ, είναι άλλο να κάνεις ένα ρουσφέτι ή να αντιμετωπίζεις ένα θέμα με έναν ιδιαίτερο τρόπο με την συνείδησή σου για λόγους αναγκαίων ισορροπιών  και άλλο να σε περνάνε και για μ.....παμπουίνο που θα τον κοροϊδέψει η κάθε Λούλα και να σε βάζουν – να εργαλειοποιείς την κοινωνική ευαισθησία για να τους ξεπλύνεις).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ:

Το θέμα σε όλη του την διάσταση ανέδειξε αρχικά με ατράνταχτα επιχειρήματα ο Γιώργος Θωμάς και στη συνέχεια ο  Παν. Βάσιος.΄που ζήτησαν να αποσυρθεί το θέμα. Ακολούθησε τελικά - την ανάγκη φιλοτιμία ποιώντας - ο Κουράσης. που είπε ότι δεν θα ψηφίσει το ρουσφέτι της φιλενάδας του
Να αποσυρθεί το θέμα ζήτησαν ο Κρανίδης και η Κατερίνα Καζάνη  από τον Ανδρεόπουλο - και τελικά ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ (έλειπαν Λαμπρόπουλος και Κιάκος από την τηλεδιάσκεψη λόγω εργασίας).

 ΣΥΝΟΛΟ 13 ΚΑΤΑ λοιπόν  (αλλά αν μετρήσεις στο πολιτικό σου συμπέρασμα - και τις απόψεις των τριών που είπαν όχι και ψήφισαν ναι, στο τσακ να μην περάσει και να βλαστημάνε που το φέρανε στο ΔΣ ενώ το είχαν τελειώσει δυο μήνες πριν.).

(Το άρθρο γράφτηκε χωρίς ονόματα και με πείραγμα στην αίτηση,  για τους υποκριτές που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και νομίζουν ότι δεν φαίνονται γιατί μόνο το δάκτυλό τους – νομίζουν – ότι είναι χοντρό. Επειδή λοιπόν μας περιμένουν οι υποκριτές  στην γωνία για μήνυση, όποιος είναι περίεργος ας πάει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ υπάρχουν ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, εκεί.
 ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΞΕΡΕΝΟΜΑΣΤΕ δεν είμαστε χθεσινοί. Ξέρουμε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των συνδυασμών κάτι κουτοπόνηρων που νομίζουν ότι είναι Άτομα Με Ειδικές Ικανότητες εξαπάτησης των άλλων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου