Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΟΧΙ τα κλαδέματα στους ΚΑΦΕ κάδους


Διαχωρίζουμε τα απορρίμματά μας και τα τοποθετούμε στους κατάλληλους κάδους

Ο από κοινού αγώνας δημοτών και δήμου για μια ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ συνεχίζεται ακατάπαυστα. Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης δίνουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους για το σκοπό αυτό, εν μέσω της πανδημίας και των μέτρων αντιμετώπισής της που δυσχεραίνουν το καθημερινό έργο τους.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην κοινή προσπάθειά:

- ΔΕΝ βάζουμε τα κλαδέματα των κήπων στους ΚΑΦΕ κάδους

- Τοποθετούμε τα κλαδέματα δεματοποιημένα ή καλά στιβαγμένα σε εμφανή σημεία του δρόμου, ώστε να διευκολύνεται η απομάκρυνσή τους από τον γερανό της υπηρεσίας

- Τοποθετούμε όλα τα απορρίμματά μας προσεχτικά διαχωρισμένα: Στους ΜΠΛΕ κάδους τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά, στους ΚΑΦΕ κάδους τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ αμαγείρευτα και μαγειρεμένα υπολείμματα (μέσα σε σακούλες) και στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (ή γκρι) κάδους τα ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ απορρίμματα του νοικοκυριού

Υπογραμμίζεται ότι λόγω των μέτρων των Αδειών Ειδικού Σκοπού των γονέων και των πασχόντων από σημαντικά νοσήματα που έχουν ληφθεί από τον Δήμο Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η υπηρεσιακή λειτουργία πραγματοποιείται αναγκαστικά με μειωμένο προσωπικό.

Μένουμε ασφαλείς και αλληλέγγυοι και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για μια καθαρή και υγιή πόλη, μέχρι το τέλος της μάχης του κορωνοϊού, αλλά και μετά το τέλος της, για το βιώσιμο μέλλον της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου