Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Βράβευση της Σχολικής Δράσης «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!»


Στο πλαίσιο των δράσεων της 6ης Εβδομάδας Περιβάλλοντος, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των δημοτικών σχολείων του Δήμου Βριλησσίων για την ανακύκλωση στην Πηγή που πραγματοποίησαν κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Η Σχολική Δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!» υλοποιήθηκε από τον Δήμο μας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Followgreen, μέσω της οποίας πραγματοποιείται η διασύνδεση της σχολικής κοινότητας, των νοικοκυριών και της τοπικής αγοράς.

Στόχος της δράσης ήταν γονείς & παιδιά ν’ απασχοληθούν διασκεδαστικά και δημιουργικά στο σπίτι, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου ενημερωτικού υλικού των «Green Missions» σε άρθρα, βίντεο και κουίζ, ολοκληρώνοντας στόχους και παράλληλα κερδίζοντας πόντους επιβράβευσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα 7 δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν στη δράση, συνέλεξαν περισσότερους από 4.000 πόντους ολοκληρώνοντας επιτυχώς 11 ‘School Green Missions’ με τη βοήθεια των γονέων τους.

Τα πρώτα σε επιδόσεις σχολεία θα λάβουν ως δώρο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τη σχολική τους μονάδα, καθώς και ένα δέντρο για να φυτέψουν στο προαύλιο του σχολείου τους. Επιπλέον, όλα τα σχολεία θα παραλάβουν επαίνους συμμετοχής για την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου