Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

"ΑΡΓΩ" ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Για τα Παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις και τις Οικογένειές τους


Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινάτε την Δευτέρα τον δικό σας αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, υγεία, δύναμη, αισιοδοξία κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, για να διεκδικήσετε μετά από πολύ κόπο, το μέλλον που ονειρεύεστε και προσπαθείτε.Η φετινή χρονιά έχει τις πρωτόγνωρες ιδιαιτερότητες που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού και μας έκανε όλους να επαναπροσδιορίσουμε προτεραιότητες και αξίες. Για σας που θα δώσετε τον αγώνα των εξετάσεων ήταν ακόμη δυσκολότερο, στο διάστημα της καραντίνας και μετά από αυτή, να προσαρμοσθείτε σε άλλους ρυθμούς, να στερηθείτε ευκαιρίες και χαρές εφηβικές.

Όμως είστε δυνατοί, κι αυτό που ποτέ δεν ξεχνάμε και παραμένει ανεξίτηλο για όλους μας είναι ότι είστε το αύριο και η ελπίδα του τόπου μας, ότι τα καλύτερα πρέπει να φροντίσουμε να είναι μπροστά σας!
Ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μια πρώτη δοκιμασία στη ζωή σας, αλλά το ταξίδι συνεχίζεται και είναι όμορφο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τους! Η μόνη βεβαιότητα είναι ότι το μέλλον σάς ανήκει, αρκεί να το διεκδικήσετε!

Καλή δύναμη και στις Οικογένειες που όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας στήριξαν τα παιδιά στην προσπάθεια τους, στάθηκαν και θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα τους με αγάπη, στον αγώνα και τις προσδοκίες τους!

Καλή επιτυχία Παιδιά, με χαμόγελο και αισιοδοξία ανοίξτε νέους δρόμους στη ζωή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου