Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Πρωτοβουλία στήριξης νέων ερασιτεχνών μουσικών – Ανοίγουμε τις πόρτες μας στα όνειρά τους

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

στον Πολιτιστικό - Επιστημονικό Σύλλογο «ΑΡΓΩ» έχουμε ως σταθερή προτεραιότητά μας τη στήριξη και ανάδειξη της ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους νέους δημιουργούς.

Με αυτή τη σκέψη και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής στις 21/6, ανακοινώνουμε μια νέα πρωτοβουλία μας για τη στήριξη των ερασιτεχνικών μαθητικών και νεανικών μουσικών σχημάτων, παραχωρώντας δωρεάν τον ανοιχτό χώρο των γραφείων μας, αρχικά για την περίοδο του καλοκαιριού, για να πραγματοποιούν μουσικές πρόβες.

Αναγνωρίζουμε όλοι ότι η ερασιτεχνική μουσική δημιουργία, ειδικά για τα νέα παιδιά που έχουν ή θέλουν να δημιουργήσουν μια μικρή μπάντα, συναντά πολλές δυσκολίες, κυρίως στην εύρεση διαθέσιμων χώρων.

Θεωρούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί και μια έμπρακτη στήριξη στη νέα γενιά, που με τη δική της ματιά βλέπει το σήμερα και το αύριο, μια μικρή ένδειξη εμπιστοσύνης και ενθάρρυνσης.

Θέλουμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας στα όνειρά τους, να τους δώσουμε χώρο και χρόνο.

Η πρόσκληση μας αφορά ολιγομελή ερασιτεχνικά μαθητικά και νεανικά μουσικά σχήματα.


Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail του Συλλόγου "ΑΡΓΩ" argohalandriou@gmail.com , ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6984410858.

Ανάλογα με το ενδιαφέρον και τις δυνατότητες συμμετοχής, θα καθορισθεί το πρόγραμμα με συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα είναι διαθέσιμος ο χώρος για τις πρόβες κάθε σχήματος ξεχωριστά, με δεδομένη την τήρηση στο ακέραιο όλων των αναγκαίων μέτρων υγειονομικής προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, αριθμός ατόμων κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου