Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΈΛΕΓΧΟΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΩΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ INSTITUTE OF LIFE-ΙΑΣΩ




Το ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας προσφέρει Ορμονολογικό Έλεγχο Γονιμότητας στην προνομιακή τιμή των 49€. Επίσης, το Institute of Life-ΙΑΣΩ προσφέρει δωρεάν ενημέρωση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων από Δευτέρα 15/6/2020 έως Παρασκευή 19/6/2020, κατόπιν ραντεβού. Όσες γυναίκες το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την επιστημονική ομάδα του Institute of Life-ΙΑΣΩ για την διατήρηση της γονιμότητας και όλες τις σύγχρονες τεχνικές κρυοσυντήρησης ωαρίων.

Είναι γνωστό ότι η ηλικία επηρεάζει σημαντικά τη γονιμότητα μιας γυναίκας. Σήμερα, πολλοί επιλέγουν να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους σε μεγάλη ηλικία, είτε για επαγγελματικούς, είτε για οικονομικούς λόγους. Δυστυχώς, συχνά αυτή η στάση ζωής έχει αρνητικές επιπτώσεις στη γυναικεία γονιμότητα. Κάθε γυναίκα γεννιέται με συγκεκριμένο αριθμό ωαρίων, ο οποίος μειώνεται όσο αυξάνει η ηλικία. Η μείωση αυτή δεν είναι γραμμική, αλλά γίνεται πιο απότομη μετά από μία ορισμένη ηλικία. Για ένα νεαρό, υγιές ζευγάρι, η πιθανότητα σύλληψης σε ένα κύκλο είναι περίπου 20%. Η πιθανότητα αυτή παραμένει περίπου σε αυτά τα επίπεδα μέχρι την ηλικία των 30 ετών, κατόπιν αρχίζει να μειώνεται και μετά το 37ο έτος αυτή η μείωση των πιθανοτήτων γίνεται πιο απότομα.

Ο Έλεγχος Γονιμότητας περιλαμβάνει: FSH (Θυλακιοτρόπο Ορμόνη, LH (Ωχρινοτρόπο Ορμόνη), Προλακτίνη (PRL), Οιστραδιόλη (Ε2), TSH (Θυρεοειδοτρόπο Ορμόνη). Πραγματοποιείται στον -2 όροφο του ΙΑΣΩ, Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 17:00 χωρίς ραντεβού και η προσφορά ισχύει έως και 31 Ιουλίου 2020.

Δήλωση συμμετοχής για την Δωρεάν ενημέρωση για την Κρυοσύντηρηση ωαρίων στο τηλ. 210 6184030 ή στο ivf@iaso.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου