Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΓΙΑ .... ΑΛΛΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ

Πανηγυρίζουν οι προπαγανδιστές του δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ απόφαση του ΔΣ για ίδρυση του 6ου Λυκείου στο Πάτημα, επειδή - σου λέει - δεν χωράει το άλλο. ΤΟ ΟΓΔΟΟ που έχει ιδρυθεί και δεν επαρκεί εκεί που στεγάζεται.

Λες και το 8ο που έχει ιδρυθεί, -  λειτουργεί "εδώ και 10 χρόνια" - που λέει και η ΠΦΑ (πρώτη φορά αριστερά σημαίνει αυτό)  κανονικά.

Αλλά λειτουργεί απλά ως "λυκειακές τάξεις" στον χώρο του 8ου γυμνάσιου.

Η ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ για το 6ο μας έλειπε και τώρα που την πήρανε λύσανε το πρόβλημα του Πατήματος οι ..... σωτήρες.

Λες και δεν υπάρχει εκκρεμότητα να χτιστεί το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ του 8ου Λυκείου για να λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ και όχι ως "λυκειακές τάξεις στο 8ο Γυμνάσιο" για να χωραέι περισσότερους μαθητές.
(ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ" το 2020 - όχι στους Κωλομεδάγκωνες Γκαζολίας, έτσι;)

Αλλά που να κτιστεί το 8ο Λύκειο όμως;
Χρειάζεται και οικόπεδο, έτσι δεν είναι;
Μα καλά, αυτοί που έβαλαν το ΠΑΤΗΜΑ στο σχέδιο δεν προέβλεψαν ότι θα χρειάζεται λύκειο, όταν χτιστεί;

Πού το έβαλαν; Πού χωροθέτησαν το 8ο Λύκειο;

Τι;
Πού είπες;
Πώς με το πες; ΑΝΔΡΟΚΑΡΑΒΑΝΕΑΣ είπες;
Άρα το προέβλεψαν κάπου, έτσι;

Και μετά;
ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.
Και μετά τις μέλισσες το πλυντήριο των ευθυνών των μελισσών. Το συνεργείο του καθαρισμού.

"ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ" φώναζε δημόσια  ο επικεφαλής του συνεργείου καθαρισμού για την άδικη (κατά την γνώμη του) -  ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ κατά την δική μου άποψη - εφετειακή απόφαση.

Απόφαση που έχω διαβάσει προσεκτικά, αλήθεια πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου την έχουν απλά διαβάσει;

Μια αρνητική για τον δήμο απόφαση για την οποία - η ίδια η απόφαση, το ίδιο το δικαστήριο το λέει - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΤΟΥ στην υπεράσπιση των συμφερόντων του. (Χωρίς βέβαια να φταίει κανείς πολιτικός ή υπηρεσιακός εκτός από .... τον αγγελιοφόρο που τα λέει δημόσια αυτά).

"Με βασικό μας επιχείρημα ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για ανέγερση σχολείου στο ΠΑΤΗΜΑ θα επιχειρήσουμε να ανατρέψουμε την σκανδαλώδη για τον δήμο απόφαση", έλεγε και ξανάλεγε ο επικεφαλής του συνεργείου καθαρισμού μέχρι πριν λίγους μήνες.

ΔΕΚΑΔΕΣ αναφορές στα πρακτικά του ΔΣ μπορούμε να βρούμε αν αμφισβητηθεί.

"ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ......"

Αυτό  είχαν γνωμοδοτήσει και οι δικαιόροι, έτσι;

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;

Μια απόφαση εντελώς αχρείαστη σε ενεστώτα χρόνο,  για "άλλο σχολείο" μια απόφαση που προβάλλεται στα μέσα μαζικής εξημέρωσης και χαίρεται ο μπαμπουίνος που έχει διοικησάρα που τον νιάζεται, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που κάνει ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ για το άλλο, ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Κατάλαβες ή θες να κάνω και κακά μου;

Διότι βέβαια τώρα - ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ που είναι στην διάθεση των αντιδίκων του δήμου ιδιοκτητών ή καταπατητών (κατά τον δήμαρχο), ο δήμος ΕΧΕΙ εναλλακτική λύση για σχολείο.

Ή τουλάχιστον ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Διότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Διότι για να έχει θα χάσει κάποιες άλλες ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ που έχουν προβλεφθεί και εξασφαλιστεί  για το ΠΑΤΗΜΑ κατά την ένταξή του στο σχέδιο

Δια του λόγου το αληθές  ορίστε, δείτε μόνοι σας - από την ίδια την εισήγηση προς το προχθεσινό ΔΣ  το πήραμε και δείχνει - τι  ορίζεται για το συγκεκριμένο χωράφι που τώρα είπανε ότι θα κάνουν σχολείο : "Δημοτικό Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων, χώροι άθλησης, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" λέει.Αυτά λοιπόν που - αν δεν είμασταν ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ στο Χαλάνδρι και είμασταν τίποτα σοβαροί πολίτες σε μια σοβαρή πόλη - θα είχαμε ήδη κάνει "εδωκαιτριανταχρόνια" που λέει και η ΠΦΑ -  ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ δηλαδή ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ προς το συμφέρον των δημοτών και του δήμου όπως υπέδειξαν οι επιστήμονες πολεοδόμοι όταν έβαλαν το Πάτημα στο σχέδιο, δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ αν δεν ΠΕΣΕΙ η ισχύς της προχθεσινής ομόφωνης γνωμοδότησης του ΔΣ η οποία είναι διπλά επιβλαβής:
  1.  Καίει το βασικότερο νομικό επιχείρημα του δήμου για να επιχειρήσει υπερ του ανατροπή της απόφασης για εκείνο το άλλο χωράφι (σκόπιμα δεν γράφω το όνομα με το οποίο είναι γνωστό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, γιατί θα φάω πάλι καμια μήνυση)  ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
  2. . Καίει την αναπτυξιακή προοπτική που υπάρχει από την δυνατότητα ΣΟΒΑΡΗΣ αξιοποίησης των 11 στρεμμάτων, όπως Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ (που κάνουν ότι την ακούν και μου κοτσάρουν την μάσκα κάνοντας επίδειξη) έχει προβλέψει, σχεδιάζοντας την πόλη για τα επόμενα πενήντα (ξεκινώντας από το 1990) χρόνια
Και τώρα εσύ - που άντεξες να διαβάσεις μέχρι εδώ και ξέρεις την αλήθεια - μπορείς να κρίνεις αν θα χαρείς και θα πανηγυρίσεις για την "θεμέλια απόφαση" ή θα προβηματιστείς και θα σκεφτείς ποιος είχε ΑΜΕΣΑ, ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ από την προχθεσινή απόφαση. Ο δήμος και το Πάτημα;

Ή ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ που ο δήμαρχος αποκαλούσε μέχρι πριν λίγο καιρό καταπατητή;

 Α.Ν.

 ΥΓ 1: Ε ρε τι θα ακούσω πάλι που χαλάω  το επικοινωνιακό πάρτυ των likιστών ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου