Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Συνδέσεις ίντερνετ σε μαθητές του 6ου Δημοτικού από τη Νέα Πνοή


Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η δημοτική παράταξη «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» με στόχο τη στήριξη κάποιων μαθητών που έχουν ανάγκη από το τμήμα της Γ’ τάξης του 6ου Δημοτικού, το οποίο έχει κλείσει λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού.

Σε συνεννόηση με τον Διευθυντή κ. Σωτήρη Γεωργόπουλο, ο Γιάννης Πισιμίσης και τα στελέχη της παράταξής του προμήθευσαν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη με συνδέσεις ίντερνετ προκειμένου οι μαθητές να μπορέσουν απρόσκοπτα να παρακολουθούν τα εξ αποστάσεως μαθήματα τους για το χρονικό διάστημα μέχρι να επιστρέψουν στο σχολείο τους.

Ο Γιάννης Πισιμίσης ανέφερε σχετικά:

«Σήμερα το πρωί η παράταξή μας “Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” παρέδωσε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων και στον Διευθυντή του Σχολείου κ. Σωτήρη Γεωργόπουλο, 3 ίντερνετ usb sticks 128 mbps , ένα pocket wifi για ίντερνετ και 4 κάρτες με 8 GB + 10GB για τους μαθητές του Γ1 τμήματος του σχολείου που έχει κλείσει λόγω κρούσματος κορωνοϊού και πλέον γίνονται μαθήματα εξ αποστάσεως. Έπειτα από συνεννόηση με τον Διευθυντή του Σχολείου τα sticks και οι κάρτες σύνδεσης παραδόθηκαν στο Σχολείο προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες μαθητών που έχουν ανάγκη. Καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν, στους γονείς και φυσικά στους μαθητές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου