Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Διεύρυνση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ με το κίνημα “Ελληνορωσική Συμμαχία” και το “Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας”


Νέα διεύρυνση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ με το κίνημα “Ελληνορωσική Συμμαχία” και το “Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας” 

Την ιστορική επέτειο της επανάστασης της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 για το σύνταγμα, επέλεξε το Ενωτικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για την πρώτη του συνεδρίαση, που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Στο Ενωτικό Συμβούλιο συμμετέχουν οι επικεφαλής ή εκπρόσωποι των κινήσεων, κινημάτων και κομμάτων που ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινό αγώνα. Συντονιστής του Ενωτικού Συμβουλίου είναι ο πρόεδρος της Δίκαιης Ελλάδας, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Γαβριήλ Αβραμίδης, Γραμματέας η συμπρόεδρος του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ρία Ακρίβου και Αναπληρωτής Συντονιστής ο καθηγητής νομικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Νέας Πολιτικής, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. 

Η διεύρυνση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων συνεχίζεται με την ένταξη του κινήματος “Ελληνορωσική συμμαχία”, με εκπρόσωπο τον Κλημέντη Μπαλαμπανίδη, πρώην καθηγητή του Πανεπιστημίου Σταυρούπολης της Ρωσίας και το “Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας” με πρόεδρο τον δικηγόρο Γιώργο Κόκκα, ενώ την υποστήριξή του έχει εκφράσει και ο πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ, Γιάννης Καρακώστας, στρατηγός εα. της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνεδρίαση της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν οι επικεφαλής των κομμάτων της πρωτοβουλίας Βάκης Τσιομπανίδης, Γαβριήλ Αβραμίδης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και με τηλεφωνική συμμετοχή ο συμπρόεδρος του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Κώστας Καλογράνης. Μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής αγώνα για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων, με συντονιστή τον γνωστό αγωνιστή, πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης Λευτέρη Κωνσταντινίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου