Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 
Επίσκεψη στους δήμους Νέου Ηρακλείου, Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών και Τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης, έπειτα από την εκδήλωση των χθεσινών ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τις παραπάνω περιοχές προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε υποδομές, δίκτυα, κατοικίες και επιχειρήσεις.

Οι υπάλληλοι των Δήμων, της Περιφέρειας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά της πόλης στην ομαλή καθημερινότητα και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Άμεσα πρέπει να πραγματοποιηθεί λεπτομερής καταγραφή των ζημιών καθώς και η πλήρης αποζημίωση στους κατοίκους των περιοχών των οποίων οι κατοικίες και οι επιχειρήσεις επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία.

Δυστυχώς η συχνή εκδήλωση τέτοιων ακραίων καιρικών φαινομένων τα τελευταία χρόνια υποδηλώνει μια κατάσταση που τείνει να γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, γεγονός που επιβάλει την εκτεταμένη συζήτηση και προετοιμασία τόσο σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης όσο και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου