Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΕ ...... ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 


 Με τηλεδιάσκεψη είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εχθές με κεντρικό θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2020, του προϋπολογισμού της σύμπραξης που η διοίκηση Ρούσσου Πράσσου ανέλαβε να υλοποιήσει.

Η αναμόρφωσή του προϋπολογισμού - υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας μιας διοίκησης που δεν πέτυχε να έχει λευκή εξουσιοδότηση από τον λαό του Χαλανδρίου στις εκλογές και πιστεύοντας -  υποτίθεται - στην απλή αναλογική και τις συνεργασίες επέλεξε να συγκροτήσει μια σύμπραξη με άλλες, όμορες πολιτικά  παρατάξεις,  θα έπρεπε να είναι αποτέλεσμα συλλογικής επεξεργασίας και πολιτικών  επιλογών, ακόμα και την εποχή του COVID 19 και των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τα περιοριστικά μέτρα. 

Αντ΄ αυτού εμείς - ο υπογράφων και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας Δ. Λέρτας - λάβαμε το σχέδιο της αναμόρφωσης μόλις μερικές ώρες πριν το δημοτικό συμβούλιο.

Παρόλ΄αυτά αμέσως συνεργαστήκαμε για να καθορίσουμε την στάση μας κατά την συνεδρίαση.

Δυστυχώς το χθεσινό πρόβλημα της vodafone - της οποίας είμαστε συνδρομητές τόσο ο κ. Λέρτας, όσο και ο υπογράφων δεν μας επέτρεψε να παρακολουθήσουμε καν το ΔΣ.  

Το πρωί φροντίσαμε να ενημερωθούμε.

Ο Δημήτρης Λάμπρου - από την Λαϊκή Συσπείρωση - συνδέθηκε και έθεσε θέμα αναβολής της τηλεδιάσκεψης αφού αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούσαν να συνδεθούν. Το προεδρείο δεν έκανε δεκτό το αίτημα και ο Δ. Λάμπρου αποχώρησε ώστε να μην εκπροσωπηθεί η Λαϊκή Συσπείρωση, όπως δεν εκπροσωπηθήκαμε εμείς και η παράταξη ΕΝΑΝΤΙΑ (Σ. Λαπιέρης).

Οι γελοίοι υπαινιγμοί και κυρίως οι χαρακτηρισμοί λοιπόν του γνωστού τρολ - κλακαδόρου της διοίκησης Ρούσσου - Πράσσου - και μάλιστα στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο facebook απαιτούμε να κατέβουν ΤΩΡΑ και να καταδικαστεί από την διοίκηση η προκλητική συμπεριφορά ενός τύπου ο οποίος δηλώνει παντού "μέλος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" ιδιότητα που δεν μας αφορά,  ΑΛΛΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ για να του επιτρέπεται να χαρακτηρίζει και να ειρωνεύεται αιρετούς εκπροσώπους του λαού του Χαλανδρίου στις σελίδες του δήμου και μάλιστα αναπάντητα από τους διαχειριστές, πολύ δε περισσότερο να δίνει "προσταγές".


 

Ο Νταβίας απάντησε και στη σελίδα του δήμου στο facebook στον απαράδεκτο (αυτοχρισθέντα ή όχι δεν μας αφορά) spokeman.

  • "Λυπηρό"...αν και αναμενόμενο .
    Ο κομπλεξισμός και η ανυπαρξία του "απόλυτο τίποτα" σε όλο της το μεγαλείο !
    Εδώ άλλη δεν είχαν σήμα στο δίκτυο για να συνδεθούν...η απόλυτη γελοιότητα να σου κάνει μαθήματα περί δημοκρατίας !!!
    Προσπερνα τους με αδιαφορία .
    Ο στόχος θα επιτευχθεί είτε το θέλουν είτε όχι ...και αυτός είναι να υλοποιηθούν τα συμφέροντα της πόλης προς όφελος των δημοτών.
    1

    • Απάντηση
    • 4 ώρ.
    • Τροποποιήθηκε

    ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Απαιτούμε να κατέβει αυτό το χυδαίο σχόλιο από την σελίδα ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Αν δεν ξέρει ο κος αυτός ότι η VODAFONE είχε θέμα αρκετές ώρες και δεν μπορούσαμε να μπούμε - ούτε ο δημοτικός σύμβουλος κος Λέρτας, ούτε εγώ που δοκίμασα - στην τηλεδιάσκεψη, ας τον ενημερώσει κάποιος σοβαρός άνθρωπος από τον δήμο ότι ζητήθηκε από τον Δημήτρη Λάμπρου της Λαϊκής Συσπείρωσης αναβολή λόγω του προβλήματος της VODAFONE που δεν δόθηκε. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
     

  • Από την ΑΥΓΗ είναι, μην το αμφισβητήσεις. αστειάτωρα. https://www.avgi.gr/.../367966_simantika-problimata-sto..

 Για την αναμόρφωση και τα σημεία στα οποία καταπατήθηκαν εξόφθαλμα συμπεφωνημένες πολιτικές που αναφέρονται στο πρακτικό της σύμπραξης θα επανέλθουμε αλλά και στα θετικά της θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου