Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Visa Innovation Program Demo Day 11.11.2020 - 16:00 #remote


Το Demo Day του Visa Innovation Program είναι το ορόσημο για την ολοκλήρωση των 2 κύκλων του Προγράμματος!

Όποιος ενδιαφέρεται για τo FinTech θα έχει την ευκαιρία να δει λύσεις από 12 κορυφαίες νεοσύστατες επιχειρήσεις που προέρχονται από την Ελλάδα και την Κύπρο σε τομείς όπως η οικονομική διαχείριση με τεχνητή νοημοσύνη, πλατφόρμες αυτοματισμού σημείου πώλησης, έλεγχο ταυτότητας συμπεριφοράς, ανέπαφες δωρεές, παράδοση προϊόντων, big data analysis, έκδοση και πληρωμή εισιτηρίων, compliance, open banking, credit scoring και άλλα.

Στο Demo Day θα συμμετέχουν στελέχη της Visa και των Τραπεζών, ως stakeholders του Προγράμματος, VC Funds, μέντορες, υποστηρικτές του προγράμματος, καθώς και σημαντικά στελέχη του οικοσυστήματος FinTech. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές εισαγωγικές ομιλίες, keynote speech, panel σε θέματα Fintech, και φυσικά τα pitching videos από τα δύο cohorts, τα οποία θα ακολουθήσουν Q&A sessions με συμβουλευτικό panel.
Ολόκληρη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή του κοινού και να υπάρχει η δυνατότητα για ερωτήσεις και απαντήσεις με τις εταιρείες του Προγράμματος. Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα είναι διαθέσιμα virtual booths για τις εταιρείες και virtual networking χώρος για ενδιαφερόμενους επενδυτές και συνεργάτες.

To Demo Day θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου