Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 14ης ΜΑΗ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Μετά από πολύ καιρό ξαναγράφω στην Πλατεία.

Η Πλατεία έχει ουσιαστικά αναστείλει την λειτουργεία της όπως έχουν παρατηρήσει οι εκατοντάδες αναγνώστες της.

Και έχει αναστείλει την λειτουργία της γιατί έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Την Πλατεία και τον διευθυντή της δεν μπόρεσαν ποτέ να την πλήξουν οι οχτροί της. Μόνο οι δικοί τους θα μπορούσαν. Το πέτυχαν  αλλά θα είναι προσωρινό. 

Χίλιες φορές θα πέσουμε, 1001 θα σηκωθούμε. Έτσι είμαστε.

Πριν μερικές μέρες στην Ευελπίδων ολοκληρώθηκε ένα πολυετές δράμα για την Πλατεία και τον διευθυντή της. Ένα δράμα για το οποό ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΠΕΥΘΥΝΟΣ. Υπεύθυνος γιαί επέλεξα να μην είμαι ο εαυτός μου και να προσπαθήσω να είμαι άλλος για να είμαι αρεστός σε ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο από τον εαυτό μου.

Απέσυρα λοιπόν την μήνυση που είχα καταθέσει το 2016 με δικηγόρο τον Γιώργο Θωμά για μια υπόθεση που αλλιώς ξεκίνησε και αλλού κατέλειξε όταν εξελίχθηκε.

¨Ηταν η μήνυση  κατά του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βριλησσίων Τρυφωνα Μαρτιγόπουλου.

Η μήνυση αποσύρθηκε μαζί με τις μηνύσεις που είχαν ανταλλαχθεί μεταξύ του κ. Μαρτιγόπουου και της Β. Χαλκιά με δικηγόρο της την κ. Μ. Τσίπρα ύστερα από υπογραφή συμφωνητικού που συνέταξαν ο δικηγόρος μου Γ. Θωμάς και  δικηγόρος του κ. Μαρτιγόπουλου κ. Στεφάνου.

Μια πενταετής περιπετεία έκλεισε νομικά χωρίς ποτέ να απαντηθούν όλες οι πλευρές της άρα δεν θα κλείσει ποτέ. Υπάρχουν κρυμμένα μυστικά και αυτό το λένε τα ντοκουμέντα. Εκείνοι που ξέρουν εμμένουν να κρατούν στεγανά.

Με τον - πρώην αντίδικό μου - έχουμε συνομιλήσει και οι εξηγήσεις έχουν δοθεί και από τις δύο πλευρές, έχουν γίνει κατανοητές και αποδεκτές, οπότε το θέμα μεταξύ μας έχει κλείσει.

¨Έχω υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιώργο Θωμά για τον τρόπο που με εκπροσώπησε νομικά σε αυτή την ψυχοφθόρα για μένα υπόθεση.

 Δεν θα γράψωι άλλα γι αυτή την σημαδεμένη υπόθεση .

Η ΠΛΑΤΕΙΑ επανέρχεται.

Πώς; Θα αλλάξει.

Πώς θα γίνει. Θα δείτε.

Θα το δείτε μετά το συνέδριο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που έχω την τιμή να προεδρεύω της Οργανωτικής του Επιτροπής.

 Μέχρι την αλλαγή της η ΠΛΑΤΕΙΑ θα σας ενημερώνει για όσα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ γίνονται εν όψει του συνεδρίου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και μόνο.

Το ότι όλο αυτό το διάστημα έβλεπα στα στατιστικά και τα mails ότι ΜΑΣ ΨΑΧΝΑΤΕ δεν μπορώ να σας το επιστρέψω με ένα απλό ευχαριστώ. Θα ήταν πολύ φτηνό από μέρους μου.

 ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου