Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Πράσινο Κίνημα: Το πράσινο μέλλον είναι ήδη εδώ

 Την έκθεση Mobility 2021 για την ηλεκτροκίνηση και την αστική μικροκινητικότητα επισκέφτηκε κλιμάκιο του κόμματος 
Πράσινο Κίνημα: Το πράσινο μέλλον είναι ήδη εδώ
 
Κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος επισκέφθηκε την μοναδική έκθεση Mobility 2021 για να ενημερωθεί από κοντά για τις νέες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση αλλά και στην αστική μικροκινητικότητα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Λάμπρο Σπάθη, τον επικεφαλής της Επιτροπής Οργανωτικού του κόμματος Άγγελο Νταβία και τον Πρόεδρο του Πράσινου Ιδρύματος Νίκο Παπαδάκη επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα της έκθεσης Mobility 2021 και συνομίλησαν τόσο με τους εκθέτες όσο και με τους επισκέπτες της έκθεσης.

Το Πράσινο Κίνημα έχει τονίσει κατ΄ επανάληψη την αναγκαιότητα της ηλεκτροκίνησης, αφού η χρήση ηλεκτροκίνητων οχημάτων μεταφράζεται σε εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος, μείωση της ηχορύπανσης, χαμηλότερο κόστος για τις μετακινήσεις, περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση το Πράσινο Κίνημα έχει υπογραμμίσει ότι είναι αδιανόητο να γίνονται δημόσιοι διαγωνισμοί που να μην αφορούν σε ηλεκτροκίνητα οχήματα. 
Όλα αυτά προϋποθέτουν καλό σύστημα παροχής ενέργειας και το Πράσινο Κίνημα ενημερώθηκε και για τους Σταθμούς Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων και οι επενδύσεις πάνω σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να είναι συνεχόμενες και ουσιαστικές.

Σε δηλώσεις του ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης ανέφερε: “Η παρουσία μας στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση μας έδωσε την ευκαιρία να βιώσουμε τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους. Το Πράσινο Κίνημα έχει έγκαιρα ταχθεί υπέρ της ηλεκτροκίνησης περιγράφοντας τα πολλαπλά οφέλη. Δεν πρέπει να καθυστερούμε άλλο το μέλλον, που όλοι πλέον αντιλαμβάνονται πως θα είναι πράσινο.
”  

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου