Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ

 


Εχθές στο Χαλάνδρι - όπως και σε όλους τους δήμους της χώρας έγιναν οι δημαιρεσίες για την δεύτερη δημαρχιακή περίοδο (όπως αναφέρεται στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων) της δημαρχιακής θητείας.
 
Με όρους ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ αυτό που έγινε στον δήμο μας από την ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - δηλαδή την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
 
Με όρους σύγχρονου πολιτικού νεολογισμού και συριζέικου, ψευτοδικαιωματικού μεταμοντερνισμού είναι ΒΙΑΣΜΟΣ.
 
ΒΙΑΣΜΟΣ της ελεύθερης βούλησής μας.
 
ΒΙΑΣΜΟΣ της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μας.
 
ΒΙΑΣΜΟΣ ενός ΞΕΚΑΘΑΡΟΥ 'ΟΧΙ' που είπαμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ για την παραμονή μας στην σύμπραξη της διοίκησης του δήμου, στην οποία ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ προσχωρήσαμε το 2019 και ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ αποχωρήσαμε φέτος. 
Όλοι έχουν δικαίωμα να συμπράττουν και να αποχωρούν από μια σύμπραξη.
 
ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.
 
ΒΙΑΣΜΟΣ του πολιτικού πυρήνα της υπεράσπισης των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ, στις οποίες ομνύουν οι πολιτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν την παράταξη του δημάρχου (ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ 25 ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που είναι Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ο ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ.
 
Βιώνουμε έναν ΑΚΡΑΙΟ ΗΘΙΚΟ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΒΙΑΣΜΟ που επειδή δεν είμαστε μουσουλμάνοι, γυναίκες ή ΛΟΑΤΚΙ δεν μπορούμε να τον καταγγείλουμε ανώνυμα στην γνωστή γραμμή των ανωνύμων καταγγελιών, αλλά καλούμαστε να τον αποδείξουμε ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ - υπερασπιζόμενοι την ίδια μας την υπόσταση και αξιοπρέπεια - στα θεσμικά όργανα της πολιτεία - διοικητικά   αρχικά και όπου φτάσει.
 
Η ανακοίνωση της αντιδημάρχου Χριστούλη - μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα της ομάδας των 53+ (πολύ αριστερά μπαίνοντας) - ότι δεν μπορούμε να αποχωρήσουμε συναινετικά από την σύμπραξη ανεξαρτήτως της βούλησής μας, ας μείνει ανεξίτηλο σημάδι στα δικαιωματικά της ρούχα και στις συνεχείς εκκλήσεις που κάνει στον λαό του Χαλανδρίου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα νόμιμων και παράνομων μειονοτήτων απέναντι στις εξουσιαστικές - 'φασιστικές' επιβολές των νόμων του 'αστικού κράτους' εναντίον τους.
 
Και πρέπει να αξιολογηθεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ από την ίδια την ομάδα της και όσα 'πουλάει' στο πολιτικό παζάρι την ώρα που όλοι ξέρουμε τι μπίζνες κάνει. 
 
Καθώς και όσους αντιλαμβάνονται τον δικαιωματισμό ως την απόλυτη προοδευτική πολιτική χωρίς να περιλαμβάνουν στον προβληματισμό τους το εμπόριο που κρύβεται πίσω του και αφαιρώντας από την πολιτική εξίσωση το ταξικό και το πατριωτικό στοιχείο.

Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ (sic) στάση του Δημάρχου Χαλανδρίου να ξανακαταθέσει - όταν του ζητήθηκε από τον κο Βάσιο - το πρακτικό της σύμπραξης της προηγούμενης διετίας στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με την υπογραφή του Άγγελου Νταβία (ο οποίος δεν είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος - έχει παραιτηθεί και έχει αντικατασταθεί από τον Δημήτρη Λέρτα) - αντί να φτιάξει μαζί με όσους το επιθυμούσαν - (όπως φάνηκε από την χθεσινή ψηφοφορία τους κ. Ανδριόπουλο, Πράσσο και Λαδόπουλο) - ένα καινούργιο πρακτικό δείχνοντας ΣΕΒΑΣΜΟ στην βούλησή μας να αποχωρίσουμε - αναδεικνύει ότι ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ λίγα έχει να ζηλέψει από τον ΦΑΣΙΣΜΟ.
 
ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! 
 
Και σημειώνουμε ότι δεν ήταν καν αριθμητικά απαραίτητο αυτό, αφού δεν θα άλλαζε τίποτα στον συσχετισμό για τις πολιτικές επιλογές του Δημάρχου αν ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ την ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ, δημοκρατικά.
 
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Δεν επηρέαζε τον συσχετισμό η στάση μας!
 
ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ,  ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ από μιας παρέα ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.
ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ που είδαν την εξουσία που κατέλαβαν ως οικογενειακή τους ιδιοκτησία.
Που χρειάζονταν προφανώς την ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ - και μόνο - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ σε επιλογές για τις οποίες - φαίνεται - δεν είναι και πολύ εντάξει με τις συνειδήσεις τους αλλά ούτε καν με τους συνεργάτες τους.

Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί μπροστά στον ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
 
Δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε τον ΒΙΑΣΜΟ μας 'ορθολογικά' και 'μικροπολιτικά' ανάλογα με τις δυνάμεις μας και την δυνατότητα του συστήματος να μας επιβληθεί.
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. 
ΣΙΓΑ ΜΓΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! 
Είναι ικανό να εξαγοράσει κάθε μικρόψυχο κομπλεξικό.
 
Αλλά δεν είμαστε εμείς μεταξύ εκείνων που καταγγέλλουμε την παρενόχληση, μόνο και όταν μας παίρνει υπολογιστικά, αφήνοντας πάντα στο απυρόβλητο τους ισχυρούς βιαστές μήπως κερδίσουμε από εκείνους τίποτα προοπτικά και παριστάνοντας τους επαναστάτες και τις επαναστάτριες του πρωκτού όταν μας ζωγραφίζουν στα μέζεά τους ή τους τοίχους τους.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ για να μην εκτεθούμε και να μην εκθέσουμε ΒΙΑΣΤΕΣ.
 
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ανεξαρτήτως κόστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου