Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

 


Το χρονικό δύο καταστροφικών ημερών για την διοίκηση Ρούσσου:

Την χιονοκαταιγίδα την περιμέναμε καμεράντεν. Ντα? ΝΤΑ!

Ότι θα χιόνιζε την Δευτέρα το ξέραμε. Ντα? ΝΤΑ!

Ότι έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα το μηχανισμός του δήμου, με μηχανήματα, αλάτια και υδροφόρες το ξέραμε. Ντά? ΝΤΑ!

Ακόμα και αν έπρεπε να έχουμε μισθώσει και καμιά μπουλντόζα από ιδιώτη στην καβάτζα. Ντα? ΝΤΑ!

Ότι η διοίκηση του δήμου - δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, εθελοντές (χαχαχα) κλπ έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα το ξέραμε, δεν το ξέραμε? Ντα. Το ξέραμε.

Και ο ΣΠΑΠ για να μην ξεχνιόμαστε, έπρεπε να είχε και κανένα όχημα εδώ στο Χαλάνδρι . Ντα? ΝΤΑ! 

ΖΗΤΗΣΑΤΕ?

Αντί αυτών λοιπόν:

Την Δευτέρα το πρωί  ο Δήμαρχος, αντί να τσεκάρει τι γίνεται στο κτήμα, να μιλάει με τον ΣΠΑΠ, να δίνει οδηγίες κάλεσε έκτακτη σύγκλιση της Οικονομικής Επιτροπής γιατί ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής σε κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για να πάρει λεφτά.

ΉΤΑΝ ΠΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝ από την αντιμετώπιση του επικείμενου αποκλεισμού,

Και μετά - την Δευτέρα - ήταν στο facebook. Μαζί με την αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας - συντονίστρια των συνεργείων του δήμου που έπρεπε να τρέχουν - συντόνιζαν στο facebook ομάδα από τρολάκια και οφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου που έχουν μετατρέψει σε μηχανισμό προπαγάνδας - έναντι πινακίου φακής και "μάλωναν" τον κόσμο που ζήταγε άμεση παρέμβαση του δήμου.

 Δύο ποσταρίσματα του δημάρχου την Δευτέρα το απόγευμα ήταν ενδεικτικά και αφυπνιστικά για εμάς

1. Θα καθαρίσουμε τους δρόμους ευθύνης μας ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. (Πάλι καλά δηλαδή που δεν έγραψε και ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ)

2. "Η μικροπολιτική αλλού που θα μας ζητήσετε ευθύνες, αν δεν καθαρίσουμε. (Ε βέβαια είναι βολικό για όλους τους ανευθυνουπεύθυνους βολεμένους να γ...... μόνο ο Μητσοτάκης και όλοι οι άλλοι να είναι ανεύθυνοι)

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ.

 ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΣ!

Τα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΑΚΙΑ - για να σκεπάσουν την κατάσταση - βγήκαν στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ , σε σελίδες ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, με το γνωστό τους στυλάκι και τη μοναδική πολιτική που ξέρουν: 

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΦΑΛ να σας σώσουν από τα χιόνια εσάς που δεν μας ψηφίζετε και μας κάνετε κριτική. ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Ένας γεροξεμωραμένος πρώην ΠΑΣΟΚος 90άρης ξελιγωμένος, που ποστάρει καθημερινά για την ... σεξουαλική απελευθέρωση (όταν ήταν μικρός μάλλον πήδαγε πού και πού αυτός και του λείπει ) ανέλαβε την στήριξη του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ που τον έχει στην αυλή ως δείγμα παλαιοπασόκου υποστηρικτή τους.

Την Τρίτη το πρωί ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ διότι πλέον καταλάβαμε ότι πάλι ΔΕΝ ΘΑ ΜΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ και η ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ είχε με άλλα να ασχοληθεί. Έπρεπε να καλύπτουν τις ευθύνες του Στυλιανίδη αυτοί, του ΔΕΔΔΗΕ και του ΠΑΤΟΥΛΗ. 

Ήταν και αυτοί απασχολημένοι για να μιλήσουν για το Χαλάνδρι. Ακόμα και ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Αναδείξαμε αρχικά λοιπόν τι λένε οι ΖΑΙΟΙ στο Μαρούσι που είναι αντιπολίτευση. ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΑΙΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Αναδείξαμε τον διαφορετικό τρόπο - πραγματικά πιο ενσυναισθητικό για το κοινωνικό σύνολο και τους πολίτες - που αντιμετώπισε την κατάσταση ο Δήμαρχος Βριλησσίων παρά τα προβλήματα που και εκεί υπάρχουν και είναι πολλά.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ πήρε φωτιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι εχθές έγινε ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΡΕΚΟΡ επισκέψεων ever αφού οι δημότες έψαχναν να βρουν κάπου να πουν τον πόνο τους, αφού στον δήμο τους έβριζαν αν απευθύνονταν.

Την Τρίτη το απόγευμα ξύπνησαν και κάνα δυο τοπικοί Νεοδημοκράτες και βγήκαν στο φατσομπούκι με μισόλογα και απολογίες επειδή μίλησαν: "Μην μας παρεξηγήσετε εργαζόμενοι του δήμου αλλά να μωρέ, υπάρχουν κάποιοι αποκλεισμένοι, χωρίς ρεύμα και θέρμανση, μήπως αν δεν σας πειράζει και δεν ενοχλούμε δηλαδή - να ανοίγατε κανένα δρόμο? Χωρίς παρεξήγηση ... "

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.

 Και τότε - ω του  θαύματος - Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ άλλαξε την πλάκα και βγήκε με δελτίο τύπου να κάνει ..... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ:

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Ενημέρωση για τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ 

Διότι αν διαβάσεις το δελτίο τύπου χωρίς τις ΣΥΡΙΖΟΣΑΛΤΣΕΣ και μείνεις μόνο στα ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα καταλάβεις ότι  
 
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ 4 GCB (που αν είναι και 4 και δεν είναι 2 όπως λένε άλλες ανεπίσημες πληροφορίες).
 
ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΑΤΙΕΡΑ. Ούτε στο δελτίο τύπου. 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΠ???
 
Γιατί δεν φρόντισαν από πριν?
 
Μια σύγκριση με τον αντίστοιχο χθεσινό απολογισμό των Βριλησσίων θα αποδείξει τον ισχυρισμό μας ότι ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ είναι στο έλεος της ανικανότητας της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ:
 
4 (κατά δήλωση ) οχήματα επιχειρούν στο Χαλάνδρι και 6 στο Βριλήσσι που είναι το ένα τέταρτο σε έκταση.
 
Επειδή λοιπόν οι ΖΑΙΟΙ και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (μπαίνοντας) γενικώς ζητάνε πάντα παραιτήσεις όταν είναι για τους άλλους.
 
Επειδή γουστάρουν και τετράστιχα της π.....ς
Ας γίνω λίγο "ποιητής":

 Είσαστε πρώτοι στο μπλαμπλά

Χωρίς ουσία λιγάκι

Εμείς όμως επιμένουμε

Παραιτήσου Χρ ..... (ΔΙΚΟ ΣΑΣ)


Αρνείστε τις ευθύνες σας

Χωρίς ντροπή λιγάκι

Στα χιόνια μας εθάψατε

Παραιτήσου Χρ ..... (ΔΙΚΟ ΣΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου