Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Να διαγραφεί ο κ.Σ.Σιμόπουλος εκτός και εάν η ηγεσία της ΝΔ βλέπει και αυτή ως «λεκέ» τους 24.000 νεκρούς του Covid



Με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Στράτου Σιμόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» που παρομοίασε τους 24.000 νεκρούς στην πατρίδα μας από τον Covid ως… «λεκέ» που μεγεθύνεται από τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τύπου του Πράσινου Κινήματος Νίκος Καραμπάσης δήλωσε:
«Είναι ντροπή για ένα μέλος του κοινοβουλίου μας να σκέπτεται δημόσια και μεγαλοφώνως για τους 24.000 νεκρούς συμπολίτες μας που έχασαν την μάχη της ζωής του απέναντι στον φονικό ιο του Covid19 και τις μεταλλάξεις του, ως…έναν λεκέ! Νομίζω η διαγραφή του είναι αυτονόητη πράξη που οφείλει να κάνει ο αρχηγός του Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκτός κι αν και αυτός έχει την ίδια άποψη για τους νεκρούς συμπολίτες μας.
Είναι προφανές και από αυτό το περιστατικό ότι ένα κύμα σήψης και παρακμής αναβλύζει από όλες τις πτυχές της δημόσιας και κοινωνικής μας ζωής που μαζί με τον απαράδεκτο χειρισμό της Πανδημίας από την κυβέρνηση της ΝΔ έχουν δημιουργήσει…τερατογεννέσεις. Καθήκον όλων μας να σταματήσουμε αυτό τον ολισθηρό κατήφορο της παρακμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου