Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ..... ΟΕΟ?

ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ - ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ - ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΥΝΟΔΑΧΤΥΛΑΚΗΔΕΣ.



Να τι είδαν τα ματάκια μας και δεν το πίστευαν από γνωστό ΡΟΥΣΣΟΦΥΛΑΚΑ του facebook που το διακίνησε στις ομάδες ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης το γνωστό πλέον στους Χαλανδραίους ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΑΚΙ!

Διαβάζω αναρτήσεις ότι ο Δήμος Γλυφάδας λέει, μοίρασε ξύλα για τζάκια.

Α) Ο Δήμος Γλυφάδας δεν έχει σε πράσινο ούτε το 1/10 του Χαλανδρίου, ούτε το μισό χιόνι και ούτε το μισό από ζημιές σε δενδρα
Β) Αυτό σημαίνει ότι, δεν απασχόλησε προσωπικό ίδιες μέρες με το Χαλάνδρι που έχει πέσει ολόκληρο δάσος και οι εργαζόμενοι είναι όλη μέρα στο δρόμο και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα.
Γ) Εμείς στο Συνοικισμο βγαίνουμε και μαζεύουμε ξύλα για 5 χρόνια κάθε φορά. Ότι κόβουν το τσιμπάμε. Μόνο ψιλά κλαδιά αφήνουμε..Δεν πάμε για καφέ. Μαζεύουμε ξύλα. Κουνήσου κι εσύ. Ξύλα είναι, δεν είναι νταλικες.
Δ) Οποίος πολίτης πάει, οι εργαζόμενοι τα μοιράζουν αμέσως.
Ε) Λέει να πάρει ο καθένας όσο χωράει ένα αμάξι στον αποθηκευτικό χώρο. Δηλαδή μια μέρα αναμμένο τζάκι. Εντάξει.Ανοίχτε κανένα παράθυρο σκασαμε.


ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ:

"ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, πού είναι ΟΙ ΤΟΝΟΙ - ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΟΜΩΣ - ξύλα που μαζεύτηκαν από τα πεσμένα δέντρα; Αυτά τα ξύλα μπορεί και να αγόραζαν και κάνα δυο φορτηγάκια για την πολιτική προστασία αν έκανε ένα - κανονικό ντηλ ο δήμος με τους εμπόρους καυσόξυλων μέσω της δημοτικής επιχείρησης (αυτά τα λέμε εμείς από το 2002, έτσι). Μπορεί και παραπάνω από δύο, ποιος μπορεί να υπολογίσει πόσοι τόνοι καυσόξυλα ήταν στον δρόμο.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ - ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ!


Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας ότι ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΞΥΛΑ στους δημότες του, πήγαν να βγουν και αποπάνω!

ΒΓΗΚAN ΣΤΟ FB - ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ -ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ποστάρισμα λέγοντας και στους άλλους Χαλανδραίους 'εμείς είμαστε μάγκες, εσείς είστε χαζοί και τεμπέληδες που δεν πήρατε ξύλα. ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΤΕ!


Οπότε μένει να πλανάται πάνω από την πόλη ένα μείζον ερώτημα:

Ο Δήμος Γλυφάδας με το 1/10 της ζημιάς - κατά τα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ - έδωσε στους δημότες του ΔΙΚΑΙΑ από ένα πορτ μπαγκάζ ξύλα.
Αναλογικά ο δικός μας λοιπόν πρέπει να μου δώσει 10 πορτ μπαγκαζ ξύλα, κατά το ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ.


Αλλά τώρα δεν έχει όμως. ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ όπως παραδέχονται ξεδιάντροπα.

Γιατί είναι γρήγοροι και προκομμένοι αυτοί. Όχι όπως εμείς οι υπόλοιποι δημότες, οι χαζοί και τεμπέληδες!


Στο Χαλάνδρι ισχύει ο νόμος "όποιος προλάβει πάει και αρπάζει". Ο νόμος της ζούγκλας.

Στο Χαλάνδρι δεν καλούνται οι δημότες να πάρουν - έστω λίγα ξύλα όπως στην Γλυφάδα.

Στο Χαλάνδρι δεν ξέρουμε αν πουληθήκαν και πόσοι τόνοι ξύλα σε μάνδρες εμπορίας καυσόξυλων και δεν μπορούμε να ρωτήσουμε διότι .... τα πήραν οι μάγκες που κοκορεύονται.

Στο Χαλάνδρι ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ τι λέγανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ κάποτε για τα ξύλα από τα πεσμένα δέντρα και τι κατηγόριες είχαν ρίξει στους εργάτες ΠΡΑΣΙΝΟΥ ότι κλέβουν ΤΑ ΞΎΛΑ.
Δεν είμαστε χρυσόψαρα, ούτε μπαμπουίνοι όλοι.

Έτσι έλεγαν  πριν πάρουν την εξουσία και τα ξύλα: ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ οι εργάτες της υπηρεσίας πρασίνου. Έτσι έλεγαν. Δεν είχε ακόμα βλέπετε επικρατήσει το επαναστατικόν καθεστώς και δίκαιο. Τώρα δεν είναι κλοπή. Είναι απαλλοτρίωση.

Και για να προλάβουμε τις γνωστές ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ των ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ:

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ο Δήμος Χαλανδρίου έβγαλε το τελευταίο δελτίο τύπου που υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή στο επίσημο site του Δήμου και ενημέρωνε τον κόσμο για τα πεσμένα δέντρα και κλαδιά. Και του ζητούσε να μην βγάλει άλλα.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ
"ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ" ???

Ε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ. Μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν είμαστε όλοι ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ! Δες μόνος σου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου