Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ έκοψε την πίτα του: Ικανοποίηση για τη συνεχόμενη άνοδο του κόμματος


Παρουσία δεκάδων στελεχών και φίλων του κόμματος – τηρώντας όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό - πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Πράσινου Κινήματος στον φιλόξενο Πολυχώρο του Δήμου Νέας Σμύρνης “Γαλαξίας”.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαρτίου, η αίθουσα του Γαλαξία πλημμύρισε και από τους φίλους του κόμματος αλλά και από τη θέρμη με την οποία υποδέχτηκαν τους δύο Συμπροέδρους του Πράσινου Κινήματος Κώστα Καλογράνη και Ρία Ακρίβου.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, σχολίασε τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας και υπογράμμισε τις θέσεις του Πράσινου Κινήματος για να αντιμετωπιστούν αυτές. Αναφερόμενος στα πιο… εσωτερικά του κόμματος τόνισε πως βρίσκεται σε προεκλογική ετοιμότητα και κάλεσε όλους τους συνοδοιπόρους να μεταφέρουν τις ιδέες και τις αρχές του Πράσινου Κινήματος σε όλη τη χώρα.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Καλογράνης στη συνεργασία της περιφερειακής παράταξης του Πράσινου Κινήματος “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” με την περιφερειακή αρχή, η οποία βασίστηκε σε συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις και έχει αποδώσει τα μέγιστα στην “πράσινη” κατεύθυνση που έχει πάρει η Περιφέρεια Αττικής.

Τέλος, ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος ενημέρωσε για τις διεργασίες που γίνονται μόνο με τις υγιείς πράσινες δυνάμεις της χώρας και οι οποίες προχωράνε σε στέρεες βάσεις.
Από την πλευρά της η Συμπρόεδρος του κόμματος Ρία Ακρίβου ευχήθηκε το μήνυμα του Πράσινου Κινήματος να δυναμώνει συνεχώς, καθώς είναι το πιο επίκαιρο μήνυμα της εποχής μας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν ήταν έκδηλη η ικανοποίηση για την συνεχόμενη ανοδική πορεία που έχει το κόμμα και κοινή ευχή ήταν “και του χρόνου στη Βουλή” .

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το φλουρί “έπεσε” στον επικεφαλής της Επιτροπής Οργανωτικού του κόμματος, κ. Άγγελο Νταβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου