Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Νέα επεισοδιακή σύλληψη για την απαγωγή Κυπαρίσση - Καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι

ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένας 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα άτομο, που είχε επιχειρησιακό ρόλο και ήταν ένας από εκείνους που άρπαξαν μέσα από το αυτοκίνητό του τον επιχειρηματία το βράδυ της απαγωγής. Ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές.

Προηγήθηκε περιπετειώδης καταδίωξη από αστυνομικούς, τους οποίους δεν δίστασε να εμβολίσει με το όχημα που οδηγούσε και εκείνοι άνοιξαν πυρ για να τον ακινητοποιήσουν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Όλα συνέβησαν στο Χαλάνδρι, όπου εντοπίστηκε ένα ύποπτο όχημα. Οι αστυνομικοί έλεγξαν τις πινακίδες και όπως φάνηκε ήταν κλεμμένο και εξεταζόταν ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση της απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει και μάλιστα κινήθηκε εναντίον τους, με σκοπό να τους παρασύρει. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ για να τον ακινητοποιήσουν, βάλλοντας κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος. Από τους πυροβολισμούς ο 45χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζή, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παραμένει φρουρούμενος.

 https://www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου