Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ - ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ - ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ!

 

Εχθές η ΔΕΗ έλαβε ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του Δήμου Χαλανδρίου - κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου - ότι ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ είναι πλέον κενό και χωρίς άδεια λειτουργίας και πρέπει να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ηλεκτροδότησης. (*) 

 (ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΙΜΑ - τουλάχιστον - μέχρι τις 15 Απρίλη που θα εκδικαστούν τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ).

Εχθές το απόγευμα κιόλας ο ΔΕΔΔΗΕ αφαίρεσε το ρολόι από το κυλικείο και το άφησε στο σκότος και την επιχείρηση σε αδυναμία λειτουργίας. (Οι μπράβοι σπάνε τις καρέκλες σε τέτοιες περιπτώσεις, οι κατέχοντες στρογγυλή σφραγίδα στέλνουν ένα έγγραφο ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ και όποιον πάρει ο Χάρος).

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ο χριστιανός που δέχεται τον ΒΙΑΣΜΟ του Σουλτανικού κατεστημένου στον δήμο, πήγε στην ΔΕΗ και παρουσίασε την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ αλλά και το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ - που έχει την υπογραφή του Προέδρου και του Δντος της ΦΛΥΑ και παρουσιάσαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας.

Στην ΔΕΗ έμειναν άφωνοι που ενεπλάκησαν σε μια τέτοια αντιδικία ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ από τον δήμο Χαλανδρίου και προκειμένου να αποφύγουν ΑΣΤΙΚΕΣ και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και εμπλοκές σε αυτή την ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ υπόθεση ΑΜΕΣΩΣ έκαναν νέο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ  του ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ. ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!

Και μέσα σε μερικές ώρες ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ του κυλικείου έχει αντικατασταθεί και το κυλικείο έχει ρεύμα.  (μια βόλτα από την Αναπαύσεως θα σας πείσει. Εγώ την έκανα)

ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ να γλυτώσουν τις ευθύνες τους από την ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ αλλά και την ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ του 'δήμου' Χαλανδρίου!

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ στην ΔΕΗ, στους ανά την Ελλάδα νεκροθάφτες, στου πολίτες που πιστεύουν στο κράτος δικαίου, 

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!

(*) σύμφωνα με μια ΓΕΛΟΙΑ απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ (λέει) η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

Ζονγκ! Αυτό δεν γίνεται σε κανένα ακίνητο με ΑΛΥΕ στο Χαλάνδρι - ακόμα και όταν ξενοικιάζεται η άδεια Υγειονομικού Ενδιαφέροντος είναι σε ισχύ και αυτό το ξέρουν ΟΥΛΟΙ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ της πιάτσας - αλλά η σουλτανική διοίκηση το εισηγήθηκε για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ και οι μαριονέτες της το ψήφισαν διότι ο Σουλτάνος και η αυλή του έτσι γουστάρουν, να αφαιρεθεί από το κυλικείο - που σημειωτέον ΠΡΟΣΦΑΤΑ 'ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΑΝ', άρα εξαπάτησαν και τον ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ που έδωσε προσφορά για ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ, βεβαίως, βεβαίως).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου