Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

 

Όσοι έχετε διαβάσει τις Σουλτανικές αναφορές στην υπόθεση του κυλικείου θα ξέρετε ότι ο Σουλτάνος νικάει το ..... παρακράτος, που έχει πολύ ισχυρές πλάτες και δεν τις φοβάται εκείνος και η Χριστούλη να ΄ούμε διότι είναι και πολύ μάγκες και προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον.

Συνεπώς όλοι όσοι έχουν άλλη άποψη επί του θέματος είτε προστατεύουν ιδιωτικά συμφέροντα (που και αυτά εδώ που τα λέμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία προστατεύονται από τους θεσμούς), είτε είναι ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Όμως το επιχειρηματικό σχήμα που διαχειριζόταν το κυλικείο έχει πάρει ΔΥΟ προσωρινές διαταγές παραμονής και λειτουργίας της επιχείρησης μέχρι την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων - δικάζονται στις 13 και 15 Απριλίου.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ αφού η σύμβαση του κυλικείου έχει λήξει, όπως χτυπιέται ο Συμεών Κιχώτης που .... νικάει το παρακράτος; 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΙΚΟΝ:

Με το νόμο 4795/21 άρθρο 49 και 4807/2021 ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ έλαβαν παράταση της μίσθωσής τους για 2 έτη λόγω της πανδημίας COVID.

Ισχύει αυτή η διάταξη για το κυλικείο στο νεκροταφείο;

ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ δεν είναι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ που κυνηγάει ο Συμεών Κιχώτης.

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ θα το πει η ελληνική δικαιοσύνη, όχι εμείς, ούτε το δημοτικό συμβούλιο.

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ τότε τα πράγματα για τα εμπλεκόμενα τσαμπουκαλωειδή και ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ό,τι να ΄ναι, αντί να περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης ..... 

  

Άρθρο 49 Παρατάσεις μισθώσεων δημοτικών ακινήτων και κυλικείων

1. Με την επιφύλαξη ειδικότερων διατάξεων για τις μισθώσεις τουριστικών καταλυμάτων, λοιπές μισθώσεις δημοτικών ακινήτων στα οποία στεγάζονται επιχειρήσεις με εκμισθωτή δήμο ή νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου αυτού ή επιχειρήσεις Ο.Τ.Α. του άρθρου 252 του ν. 3463/2006 (Α’ 114) που έχουν συσταθεί αποκλειστικά από Ο.Τ.Α. α’ βαθμού, οι οποίες δεν έχουν λήξει στις 11.6.2021 ή έληγαν από 1.1.2021 έως και τις 11.6.2021, παρατείνονται για δύο (2) επιπλέον έτη από τον χρόνο λήξης τους κατόπιν μονομερούς δήλωσης του μισθωτή, η οποία υποβάλλεται αποκλειστικά έως τις 11.1.2022. Ο καθορισμός του μισθώματος του χρόνου παράτασης της μίσθωσης κατά το πρώτο εδάφιο γίνεται από την Επιτροπή της παρ. 5 του άρθρου 186 του ν. 3463/2006 και από το οικείο διοικητικό συμβούλιο για τα νομικά πρόσωπα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου