Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΙΑΣΩ : Όταν «μυρίζει μανούλα», ο κόσμος είναι πιο όμορφος. 10 δωρεάν τοκετοί από τη Νο1 Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη.

 


Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, πρωτοπορεί ακόμα μία φορά και προσφέρει 10 Δωρεάν Τοκετούς για την Ημέρα της Μητέρας με διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram.

Υπάρχουν μυρωδιές που έχουν «χαραχτεί» για πάντα στη μνήμη μας. Είναι οι μυρωδιές που θυμίζουν μανούλα και μας γεμίζουν αναμνήσεις!

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις έναν από τους 10 δωρεάν τοκετούς που προσφέρει το ΙΑΣΩ επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/omilosiaso) ή στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso):

§ Γράψε μας στα σχόλια ποια είναι η αγαπημένη σου μυρωδιά από τη δική σου μαμά

§ Κάνε mention δύο φίλες σου

§ Κάνε Like στην σελίδα μας και στο post του διαγωνισμού

Κάθε σχόλιο μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή αρκεί να κάνεις mention κάθε φορά δύο διαφορετικές φίλες.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει νοσήλια 3 ημερών, έξοδα χειρουργείου, γενική νάρκωση ή επισκληρίδιο, βασικές εξετάσεις της μητέρας και του νεογνού, υλικά και φάρμακα άμεσα συνδεδεμένα με το φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή καθώς και την αμοιβή του αναισθησιολόγου. Ισχύει για φυσιολογικούς τοκετούς ή καισαρικές τομές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, ακολουθήστε το link: https://bit.ly/IASO_MothersDay_Terms

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου