Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

BELLY PAINTING ΣΤΟ ΙΑΣΩ: ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ BEAUTY EVENT ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ MAC COSMETICS

 



Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, διοργάνωσε σε συνεργασία με τη MAC Cosmetics ένα ξεχωριστό και μοναδικό event Belly Painting για τις μέλλουσες μανούλες.

Το all day event διοργανώθηκε στις 11 Μαΐου με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, σε συνεργασία με τη MAC Cosmetics, ένα από τα κορυφαία beauty brands, όπου το make up artistry βρίσκεται στη καρδιά και το DNA της μάρκας.

Στην πρωτότυπη αυτή ιδέα ανταποκρίθηκαν δεκάδες μέλλουσες μανούλες, οι οποίες παρευρέθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΙΑΣΩ σε μια ατμόσφαιρα χαράς, δημιουργικότητας και ομορφιάς. Οι ταλαντούχες και εξειδικευμένες επαγγελματίες της MAC, δημιούργησαν σε όλες τις καλεσμένες χαριτωμένα και εμπνευσμένα σχέδια με προϊόντα μακιγιάζ στις κοιλίτσες τους.

Μία πραγματική ημέρα γιορτής και χαράς για τις μέλλουσες μητέρες, οι οποίες διασκέδασαν απολαμβάνοντας το belly painting, τα σχέδια και το χρώμα στις κοιλίτσες τους. Η ημέρα έκλεινε με φωτογράφηση στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth με props και υπέροχα χαμόγελα, καθώς και ξεχωριστά δώρα που έπαιρναν μαζί τους από το ΙΑΣΩ και τη MAC Cosmetics.

Belly Painting στο ΙΑΣΩ που τείνει να γίνει θεσμός.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου