Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ


Οι καλοί καπεταναίοι στην φουρτούνα λέει φαίνονται.

Φτάνοντας στο τέλος αυτής της εβδομάδας, στην οποία η πόλη έζησε το χάος από την διαχείριση της κακοκαιρίας 'Ελπίδα' και έχοντας αναδείξει με το ρεπορτάζ μας την αλήθεια που επιχειρήθηκε να μείνει θαμμένη πίσω από τα μόνα σχέδια που ήταν πραγματικά έτοιμα - τα σχέδια ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ διαχείρισης της κρίσης με όπλο τον δήμο Χαλανδρίου - έχουμε υποχρέωση να προσθέσουμε δύο κρίσιμες πληροφορίες που δεν έχουμε αναδείξει.

Τρεις δημοτικές παρατάξεις έδειξαν ουσιαστικά αντανακλαστικά για να συνδράμουν - με τον τρόπο της η καθεμία - ουσιαστικά στην διαχείριση της κατάστασης και ο δημότης Χαλανδρίου πρέπει να το ξέρει:

1. Οκ. Παναγιώτης Βάσιος και η παράταξή του. 

 


Ο οποίος - έμπειρος και αυτός ως πρώην αντιδήμαρχος - ΠΡΩΤΟΣ και πριν τον Νταβία επισκέφτηκε τον χώρο της υπηρεσίας καθαριότητας και έκανε ένα ποστάρισμα στο facebook το οποίο έλεγε ότι πήγε στο κτήμα - ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - και εκεί είδε ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ. 

Αυτό ακριβώς το ποστάρισμα Βάσιου αξιολογήθηκε από όσους ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ με προσοχή τι λένε και οι άλλοι και έχουμε ηθική και δημοκρατική υποχρέωση να αναφέρουμε ότι οδήγησε την σκέψη μας στο να ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ αυτό που συνέβαινε στην πραγματικότητα και ήταν το μόνο που δεν είχαμε φανταστεί: ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΑΣΙΝΟ έπαιζαν χιονοπόλεμο τις τρεις πρώτες κρίσιμες μέρες. 

Το ποστάρισμα του. κ. Βάσιου οδήγησε στην δημοσιογραφική έρευνα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ και το φωτογραφικό ρεπορτάζ που έγινε το απόλυτο VIRAL των τελευταίων μηνών.

2. Ο κ. Γιώργος Θωμάς και η παράταξή του:  

 


Δεν έχει μιλήσει καθόλου δημόσια ο κ. Θωμάς όλες αυτές τις μέρες. Χαμηλών τόνων αλλά πάντα ουσιαστικός, σήμερα ας μάθει το Χαλάνδρι ότι ο κ Θωμάς με επιστολή του προς τον dδήμαρχο Χαλανδρίου που κοινοποιήθηκε στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ΠΡΟΤΕΙΝΕ να συγκληθεί σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την διαχείριση της κρίσης. 

Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πληροφορήσουμε τι έκανε με την πρότασή του κου Θωμά η διοικούσα του καθεστώτος του δήμου. Αν την δεχόντουσαν - βεβαια - η πόλη και οι κάτοικοί της θα είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ λιγότερο. Αλλά θα είχε χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το αντιπολιτευτικό του άρμα.

3. Η παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. Δεν θα αναφερθούμε σε αυτή σε αυτό το ποστάρισμα για λόγους που είναι προφανείς. 

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου