Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ: 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ HEALTHUP MEN & PROSTATE ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα (Κυριακή 18 Ιουνίου), η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ προσφέρει έκπτωση 25% στα πακέτα προληπτικού ελέγχου healthUp Men και Prostate για να κάνουμε τους δυνατούς μπαμπάδες, δυνατότερους.

Παρέχεται 25% έκπτωση στα healthUp πακέτα που αφορούν στην υγεία του κάθε μπαμπά, και συγκεκριμένα για τα health Up Men Basic, Men Advanced, Men Plus & Prostate.

H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ διαθέτει υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, υψηλής ποιότητας. Στελεχώνεται με άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Επισκεφθείτε το site της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ στο ακόλουθο link http://bit.ly/IASO General Clinic_checkups για να ενημερωθείτε και να επιλέξετε το πακέτο healthUp Men που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε μπαμπά.

Καλέστε στο τμήμα Check-Up στα τηλέφωνα: 210 6383090-1, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 07:00-15:00 και κλείστε το ραντεβού σας. Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Αυγούστου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου