Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Δήμος Ηρακλείου - «ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 
Το άκρως σύγχρονο και επίκαιρο ζήτημα της σχέσης των εφήβων με το διαδίκτυο ανοίγει η 3η διάλεξη των φετινών συναντήσεων του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης, του νέου προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στην κατεύθυνση της διαρκούς κατάρτισης και ενημέρωσης των πολιτών. Πότε το διαδίκτυο είναι χρήσιμο εργαλείο και πότε εξελίσσεται σε εθισμό; Τι πρέπει να προσέξουν γονείς και παιδιά; Αυτές και άλλες, πολλές ερωτήσεις θα απαντηθούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Ομιλήτριες δύο συνεργάτιδες του Δήμου υπεύθυνες, παράλληλα, του προγράμματος των Σχολών Γονέων που εκπονεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής: η ψυχολόγος, Σταυρούλα Σουλτάνη, και η κοινωνική λειτουργός, Άννα Μελαδάκη. Έχοντας μεγάλη εμπειρία από την έρευνα και εξίσου παρόμοια τριβή από την επαφή τους με την σύγχρονη οικογένεια μέσα από την Υπηρεσία και τις Σχολές Γονέων, οι δύο κυρίες θα αναλύσουν ένα ζήτημα που απασχολεί, εάν όχι όλες, τις περισσότερες οικογένειες στη σημερινή εποχή.

Θυμίζουμε, τις διαλέξεις του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος και όποια το επιθυμεί εντελώς δωρεάν και χωρίς υποχρέωση πρότερης ειδοποίησης. Στο φετινό, αρχικό, πιλοτικό στάδιο του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις προγραμματισμένες παρουσιάσεις και να δηλώνουν επί τόπου την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου