Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ανάσες δροσιάς και την Κυριακή στο κολυμβητήριο Πεύκης!

 Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των δημοτών του, ανακοινώνει πως από την Κυριακή 21 Απριλίου το κολυμβητήριο της Πεύκης θα είναι ανοικτό για τα μέλη του, προσφέροντας μια ακόμα δυνατότητα για ανάσες δροσιάς για μικρούς και μεγάλους!

 Η πισίνα θα λειτουργεί από τις 10:00 ως τις 14:00. Για τις προϋποθέσεις χρήσης και εγγραφές, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 2106145456-7 (Τμήμα Αθλητισμού) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sports@likovrisipefki.gr.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δηλώνει σχετικά:

«Είμαστε ευλογημένοι να ζούμε σε μια χώρα που υπάρχει ζέστη τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Ήδη βλέπουμε πως οι θερμοκρασίες αρχίζουν και ανεβαίνουν σημαντικά. Ως δημοτική Αρχή οφείλουμε πάντα να ακούμε τις ανάγκες των πολιτών μας Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και το προσωπικό, το οποίο ευχαριστούμε, αποφασίσαμε να ανοίξει το κολυμβητήριο της Πεύκης και τις Κυριακές, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους δημότες μας για περισσότερες ανάσες δροσιάς. Επενδύουμε στις αθλητικές υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό, συνεχίζουμε καθημερινά με παρεμβάσεις σε κάθε επίπεδο, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε στους συμπολίτες μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου