Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βριλησσίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 στο χάντμπολ από τον ΕΣΝ Βριλήσσια

 

Την άνοδο του στο πρωτάθλημα της A1 κατηγορίας στο χάντμπολ πέτυχε ο EΣΝ Βριλήσσια. Η ομάδα της πόλης μας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν πευτυχαίνοντας 16 νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα στην κανονική περίοδο, ενώ στα Play Off πέτυχε 4 νίκες επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της κυριαρχία.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του προπονητή Θάνου Τούτση είχαν στατιστικά μακράν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος της Α2.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του ΕΣΝ Βριλήσσια για την άνοδο της ομάδας της πόλης μας στην μεγάλη κατηγορία. Η προσπάθεια όλων σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν ανταμείφθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, μια αγωνιστική δικαίωση που αντανακλά την αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια όλων των ανθρώπων του συλλόγου της πόλης μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας προσπάθειες και ευελπιστώ η ομάδα να συνεχίσει να κατακτά υψηλές διακρίσεις και να εκπροσωπεί τα Βριλήσσια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου