Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το φετινό πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής

 


Ξεκινούν οι αιτήσεις για το φετινό πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής

 Κατάθεση αιτήσεων για παιδιά 6-15 ετών, Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Ιουνίου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα υλοποιήσει και φέτος το πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων στο οποίο προβλέπεται η συμμετοχή 95 παιδιών ηλικίας 6 – 15 χρονών (γεννημένα από το 2009-2018).

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται δια ζώσης από  τους ενδιαφερόμενους , θα ελέγχονται από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και κατόπιν θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου στις εξής ημερομηνίες.

  • Την ΔΕΥΤΕΡΑ 03/06/2024 και ώρες 08:00 – 13:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ισόγειο (Μεσογείων 415-417).
  • Την ΤΡΙΤΗ 04/06/2024 και ώρες 08:00 – 13:00 στο Τμήμα Παιδείας, Μεσογείων 405, 2ος όροφος (κτίριο Παιδικοί Σταθμοί).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να κατατίθενται μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Στην περίπτωση που πρόκειται για αδέλφια, θα κατατίθεται μια αίτηση για κάθε παιδί και μια φορά τα δικαιολογητικά.

Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων όπου θα φιλοξενηθούν τα παιδιά βρίσκονται στον Κάλαμο  Αττικής (Kinderland), στο Σοφικό Κορινθίας (The Ranch) και στις Αφίδνες Αττικής (Η φωλιά του παιδιού).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής που το ταμείο τους δε δικαιολογεί πρόγραμμα κατασκηνώσεων και η  οικονομική συμμετοχή του κάθε παιδιού γίνεται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, τα οποία  καθορίζονται με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μία μόνο κατασκήνωση και για μία μόνο κατασκηνωτική περίοδο (11 διανυκτερεύσεις).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισοδηματικά κριτήρια συμμετοχής, τους όρους συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται δείτε εδώ

Βρείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου