Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Δήμος Βριλησσίων: Ξεκίνησε η αντικατάσταση φθαρμένων σχαρών απορροής ομβρίων επί των πεζοδρομίων

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των φθαρμένων σχαρών απορροής ομβρίων επί των πεζοδρομίων στην πόλη μας. Ήδη αποκαταστάθηκαν οι φθαρμένες σχάρες απορροής ομβρίων επί των πεζοδρομίων, τόσο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Θερμοπυλών, όσο και μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

Πρόκειται για δύο πολυσύχναστα σημεία της πόλης μας, στα οποία συχνά είχαν δημιουργηθεί προβλήματα και η αντικατάσταση των φθαρμένων σχαρών με καινούργιες αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Τέτοιες παρεμβάσεις στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και την αποκατάσταση της προσβασιμότητας και βαδισιμότητας στην πόλη μας.


Κλιμάκιο εργαζομένων της Αντιδημαρχίας Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας τοποθέτησε πλαστικά κολωνάκια μπροστά από τις σχάρες προκειμένου να αποτραπεί η παράνομη και αντικοινωνική στάθμευση οχημάτων στο σημείο, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των σχαρών.

Το προσεχές διάστημα ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα σημεία της πόλης μας, όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι συμπολίτες μας μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη στα τηλέφωνα 2132050560-561 καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα προκειμένου και εκείνοι να υποδεικνύουν σημεία που χρήζουν παρέμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου