Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Με εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή η μεγάλη Έκθεση Εικαστικών για τα 10 χρόνια του Συλλόγου "ΑΡΓΩ"

 
«ΑΡΓΩ»   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ


 
Με εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Έκθεση Εικαστικών αφιερωμένη στα 10 χρόνια του Συλλόγου "ΑΡΓΩ». Εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου επισκέφθηκαν την εκδήλωση θαυμάζοντας τα έργα των 35 συμμετεχόντων σε αυτή και παρακολούθησαν την εξαιρετική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά της Ιωάννας Μπακαλάκου "Mozart! Παίζουμε!".

    
Η Έκθεση κατά γενική εκτίμηση χαρακτηρίσθηκε από την εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία των έργων, με σπουδαίες δημιουργίες πιο έμπειρων αλλά και νεότερων καλλιτεχνών, μελών και φίλων του Συλλόγου, που παρουσιάσθηκαν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα, στη Λεωφ. Κηφισίας, στο Χαλάνδρι.

Στα εγκαίνια της εκδήλωσης, που συνδύασε την Τέχνη των Εικαστικών με αυτή του Θεάτρου και της Μουσικής, πλημμύρισε με όμορφες δημιουργίες, χαρά, χαμόγελα, αισιοδοξία και κυρίως με Παιδιά που παρακολούθησαν την παράσταση συμμετέχοντας με ενθουσιασμό σε αυτή, αφού η σκηνοθέτης και δημιουργός της παράστασης, μαζί με τον Νικόλα Βασιάκο, παρουσίασαν με ζωντανή μουσική τη ζωή και το έργο του Μότσαρτ, αλληλοεπιδρώντας με τα Παιδιά.

 Ο πρόεδρος του Συλλόγου αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους ευχαρίστησε το Ίδρυμα Χατζηκώνστα και τον διευθυντή του κύριο Λεωνίδα Δραγουμάνο για την ευγενική φιλοξενία που προσέφεραν στην εκδήλωση, όλους τους συμμετέχοντες/χουσες στην Έκθεση, την κυρία Ιωάννα Μπακαλάκου, καθώς και την οργανωτική επιτροπή της Έκθεσης, τις κυρίες Πόπη Κρανίδη, Ελένη Ζηλεμένου, Μαρία Αργυρακοπούλου και Νόρα Ανδρεάδη, για την επιτυχημένη διοργάνωση. Στη συνέχεια μιλώντας ο κύριος Δραγουμάνος, σημείωσε ότι «θεωρούμε το Σύλλογο «ΑΡΓΩ» ως συνεργάτες», προσβλέποντας σε περισσότερες κοινές δράσεις στο μέλλον.

 
Στα εγκαίνια της Έκθεσης, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Αγίας Παρασκευής Παναγιώτης Ξενάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ιωάννη Μυλωνάκη, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Χαλανδρίου Χάρης Μαυρουδής, η επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» Κρίστη Αγαπητού και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αγγελής, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» Μάνος Κρανίδης, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανθούσας Ξενοφώντας Μπακαλάκος και πολλοί άλλοι.

Στην Έκθεση πήραν μέρος:

ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΝΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕΛΙΤΑ

ΑΡΓΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΓΙΑΒΡΗ ΒΙΚΥ

ΓΙΑΡΙΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΚΟΥΜΕΑ ΡΩΞΑΝΗ

ΔΟΥΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΖΗΛΕΜΕΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ

ΚΑΜΠΑΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΚΑΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΣΟΥΜΗ ΛΙΤΣΑ

ΚΡΑΝΙΔΗ ΠΟΠΗ

ΚΡΟΥΣΤΑΛΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΕΥΚΙΜΙΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΛΕΥΚΙΜΜΙΑΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΕΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

ΜΠΑΓΗ - ΝΤΙΜΠΟΥΑ ΟΝΤΙΛ

ΜΠΑΤΣΑΚΟΥΤΣΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΝΝΑ

ΡΟΔΟΘΕΑΤΟΥ ΞΕΝΙΑ

ΣΙΜΑΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΣΤΡΙΦΤΟΥ ΜΑΙΡΗ

ΣΥΡΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ

ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΧΑΡΜΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΡΥΣΟΜΥΤΗ ΝΤΟΡΑ

Γραφιστική Επιμέλεια: Ελένη Άννινου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου