Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Δήμος Ηρακλείου : «Γιορτή ζωής» με εθελοντική αιμοδοσία 14/6

 


Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διεξάγει την ετήσια καλοκαιρινή του αιμοδοσία. Από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα στη Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας) οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μαζί με το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» θα περιμένουν όσες και όσους θέλουν να δωρίσουν λίγο από το αίμα τους, μια ολόκληρη όμως ζωή σε εκείνες και εκείνους που το έχουν ανάγκη, σε μια περίοδο μάλιστα που πάντα οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες.

Για αυτό άλλωστε και η φετινή δράση έχει τον τίτλο: «Γιορτή Ζωής – Δώρο Αγάπης».

Εκτός από την αιμοδοσία, στον χώρο της Βίλα Στέλλα θα υπάρχουν εκπρόσωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για να εξηγήσει στους εθελοντές πώς μπορούν να γίνουν δότης μυελού των οστών με πολύ γρήγορο και εντελώς ανώδυνο τρόπο.

Επιπλέον, κλιμάκιο του ΟΠΕΚΑ και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για όλα τα προνοιακά επιδόματα και προγράμματα που τυχόν να δικαιούνται από το κεντρικό κράτος ή τον Δήμο.

Βασικοί υποστηρικτές, όπως πάντα, της αιμοδοσίας οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με την στήριξη του Συλλόγου των οποίων διεξάγεται και αυτή η αιμοδοσία.

«Φέτος η αιμοδοσία μας διευρύνεται και περιλαμβάνει περισσότερα δώρα ζωής, τα οποία μπορούμε να δώσουμε στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Είναι τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορούμε να χαρίσουμε, χωρίς όμως να κοστίζουν τίποτα, παρά μόνο λίγο από τον χρόνο μας και πολύ από την αγάπη μας. Σας καλώ λοιπόν στη Βίλα Στέλλα σε μια ακόμα γιορτή για τη ζωή, να αποδείξουμε και αυτή τη φορά πώς νοιαζόμαστε τον συνάνθρωπό μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου