Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Δήμος Κηφισιάς: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 2024 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ

 


O Δήμος Κηφισιάς, για 26η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα παιδότοπου για παιδιά ηλικίας 4,5 με 12 ετών (Παιδιά γεννημένα από 31/12/2019).

Ο  αριθμός  των μαθητών  που θα  συμμετέχει  σε κάθε σχολείο  είναι συγκεκριμένος , θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν τα παιδιά  εργαζομένων  γονέων , που φοιτούν  στα δημόσια  σχολεία  του  Δήμου Κηφισιάς- Ερυθραίας - Εκάλης.

Παιδιά    που πηγαίνουν σε ιδιωτικά  σχολεία   ή  σε σχολεία  εκτός  Δήμου  θα  γίνουν δεκτά  μόνο  αν υπάρξουν κενές  θέσεις μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Το  ενημερωτικό έντυπο με τη δήλωση συμμετοχής,   διανεμήθηκε  σε όλα  τα σχολεία Α΄ βαθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου μας. 

Τα κριτήρια  και οι προϋποθέσεις  για τη συμμετοχή των παιδιών στον Καλοκαιρινό Παιδότοπο , αναγράφονται στην απόφαση υπ΄αρ. 139/2024  (ΑΔΑ: 6ΖΨΖΩΕΜ-ΙΙ2) του Δημοτικού  Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα για πρώτη φορά είναι εμπλουτισμένο με πρωτότυπες δραστηριότητες, σχεδιασμένες από ομάδα ειδικών με τεχνογνωσία.

Οι δραστηριότητες στοχεύουν στην ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών. Μέσα από το παιχνίδι, τη δημιουργία και τις δραστηριότητες, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου