Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ολόκληρη η Συνέντευξη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Φίλιππου Καμπούρη στην Έντυπη Πλατεία

 
Κύριε πρόεδρε ξεκινώντας θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείται ότι το ΛΑ.Ο.Σ. θα μπορέσει σε αυτές τις εκλογές να κάνει την διαφορά;

«Σε αυτές τις Ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου, ήρθε η ώρα επιτέλους να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που κατέστρεψαν και καταστρέφουν καθημερινά την πατρίδα μας - την Ελλάδα μας, να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που θέλουν να εξαφανίσουν την θρησκεία μας - την Ορθοδοξία μας, ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που θέλουν να διαλύσουν τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι έτοιμος να δώσει τις μεγάλες μάχες απέναντι σε όλους αυτούς που μας κλέβουν καθημερινά την τσέπη μας, μας αρπάζουν τα σπίτια μας, καταστρέφουν τα όνειρα τα δικά μας και των παιδιών μας.

Ποια είναι η θέση σας για την ακρίβεια και την καθημερινότητα του πολίτη;

Ζούμε καθημερινά όλοι μας σε έναν μόνιμο πόλεμο επιβίωσης. Με οικογένειες να μην έχουν τα βασικά να προσφέρουν στα παιδιά τους. Άνθρωποι να πνίγονται από χρέη και να μην μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Μας κατάντησαν ζητιάνους αυτοί που μας έκλεψαν και συνεχίζουν να μας κλέβουν. Θέλουν να είμαστε τα ανθρωπάκια τους. Να μας χαστουκίζουν, να μας πατάνε κάτω και να τους λέμε και ευχαριστώ. Θα το επιτρέψουμε; Δεν ήρθε η ώρα να τους τιμωρήσουμε;

Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τομέα της υγείας, το κόμμα σας τι θέση θα πάρει;

Μέσα σε ενάμιση χρόνο εξαιτίας του διαλυμένου συστήματος υγείας έχασα όλη μου την οικογένεια. Τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και την αδερφή μου. Έδωσα έναν όρκο. Να μην επιτρέψω να φύγει από τη ζωή κανένας άλλος άνθρωπος άδικα. Γιατί δυστυχώς κάποιοι δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Το μόνο που ενδιαφέρει το πολιτικό σύστημα είναι τα χρήματα. Και τίποτα άλλο. Δεν τους νοιάζει εάν πεινάτε, πως θα ζήσετε, πως θα τα βγάλετε πέρα. Δεν τους νοιάζει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους.

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι ο ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ πήρε μία ανθρώπινη απόφαση. Την οποιαδήποτε χρηματοδότηση θα δικαιούται θα τη προσφέρει πίσω στον Έλληνα και στην Ελληνίδα που έχει ανάγκη. Φτάνει πια με τα κόμματα της κερδοσκοπίας που αφήνουν τον Έλληνα μόνο και εγκαταλειμμένο .

Ήρθε η ώρα για πράξεις γιατί εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΤΟΛΜΑΜΕ!

Ποια είναι η θέση σας για τον νόμο που πέρασε πρόσφατα η κυβέρνηση σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια;

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση το νόμου για το γάμο των ομοφύλων ζευγαριών. Είμαστε ξεκάθαρα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα - ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ένα παιδί χρειάζεται τη μητέρα και τον πατέρα του. Είναι αδιανόητο όλο αυτό που θέλουν να μας επιβάλουν πλέον και με το νόμο. Το αφύσικο να το παρουσιάζουν ως φυσιολογικό. Έχουν μπερδέψει πλέον τα παιδιά μας με αυτά που βλέπουν, ακούν και ζουν. Ακούς τον Γιωργάκη οχτώ ετών να λέει πως θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με τον συμμαθητή του τον Κωστάκη. Η κατάσταση ξεφεύγει. Εμείς ο ΛΑ.Ο.Σ. - ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ να είσαστε σίγουροι πως θα ρίξουμε και θα καταργήσουμε αυτόν τον εγκληματικό νόμο που θέλει να συντρίψει τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Ναι αλλά τα κόμματα του κοινοβουλίου που ανήκουν στον ίδιο χώρο με εσάς, στο λεγόμενο πατριωτικό, πήραν αρνητική θέση έτσι δεν είναι;

Τα υποτιθέμενα πατριωτικά κόμματα του Κοινοβουλίου που προάγουν υποτίθεται την οικογένεια και την θρησκεία εγκλημάτησαν και αυτά με τον χειρότερο τρόπο. Γιατί θα μπορούσαν να είχαν εμποδίσει – σταματήσει όλο αυτό τον νόμο έγκλημα. Πως; Τους το είχαμε πει. Εάν είχε παραιτηθεί σε μία εκλογική περιφέρεια ο βουλευτής τους και μαζί όλοι οι επιλαχόντες βουλευτές της ίδιας εκλογικής περιφέρειας, θα έκλεινε η βουλή και θα πηγαίναμε σε εθνικές τοπικές εκλογές. Όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Δημήτρη Τσοβόλα. Αυτό θα επαναλαμβανότανε μέχρι τις ευρωεκλογές και η ψήφος του ελληνικού λαού θα ήταν ψήφος δημοψηφίσματος και δεν θα είχε ψηφιστεί αυτός ο νόμος. Μπορούσαν και δεν ήθελαν γιατί τα έχουν βρει όλοι μεταξύ τους. Τους νοιάζουν οι καρέκλες, το χρήμα και όχι ο ιερός θεσμός της οικογένειας.

Ακούμε συχνά πυκνά από εσάς να ζητάτε την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.

Ζητάμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Φτάνει πια. Αρκετά. Να τους στείλουμε πίσω στα σπίτια τους. Δεν τους αντέχει άλλο η Ελλάδα.

Να γίνει ναρκοθέτηση των ελληνικών συνόρων για την αποφυγή παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών. Να φοβούνται να εισβάλουν στη χώρα μας. Αφού τίποτα άλλο δεν τους πτοεί. 
 
Δηλώσατε πρόσφατα ότι θα προσφύγετε στην δικαιοσύνη σχετικά με τα Funds, πείτε μας τι εννοείτε;

Ο ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ συνεχίζει τον πόλεμο κατά της ακρίβειας και των καρτέλ. Μας ληστεύουν καθημερινά και με το νόμο. Δεν μας μένει ευρώ στην τσέπη. Τα πάντα στα ύψη και η πολιτεία να αδιαφορεί.

Στέλνουμε στο σκαμνί τα funds που κλέβουν τα σπίτια των Ελλήνων. Σε λίγο θα μας έχουν ξεσπιτώσει όλους. Τα κοράκια αρπάζουν τους κόπους μιας ζωής και πετάνε στο δρόμο τον Έλληνα που αγωνίζεται για την επιβίωση.

κ. πρόεδρε ποιες είναι οι προγραμματικές θέσεις του κόμματός σας, έχετε πρόγραμμα διακυβέρνησης;

Εννοείτε, και απαριθμώ τα βασικά σημεία του προγράμματός μας.

1. Άμεσα Αυξήσεις σε συντάξεις, επιδόματα και επιστροφή αναδρομικών σε όλους τους Έλληνες. Να δοθούν πίσω όλα όσα σας έκλεψαν. Σας άρπαξαν τα λεφτά σας. Και κανένας από τους 300 δεν κάνει τίποτα. Μόνο λόγια για να σας κοροϊδέψουν. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα στον κοσμάκη.

2. Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, τεκμήριων και μείωση φορολογίας. Δεν αντέχουμε άλλο. Μόνο πληρώνουμε και πάντα είμαστε και χρεωμένοι.

3. Να δώσουμε Δωρεάν στέγη, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ρεύμα και νερό σε ευάλωτες Ελληνικές οικογένειες. Μόνο στους λαθρομετανάστες τα δίνουν. Στον Έλληνα τίποτα. Ήρθε η ώρα λοιπόν του Έλληνα. Για αυτό ψηφίζουμε σε αυτές τις εκλογές ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.

4. Κανένας Έλληνας ανασφάλιστος. Δωρεάν υγειά για όλους. Είναι υποχρέωση του Κράτους. Θα τους επιτρέψουμε να μας αρπάζουν και αυτό το δικαίωμα.

5. Γενναίες Επιδοτήσεις και κίνητρα στήριξης σε νέους γονείς για να χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα. Πραγματική βοήθεια στις μονογονεϊκές οικογένειες.

6. Στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής με αυξημένες επιδοτήσεις και μειώσεις φόρων. Δεν πάει άλλο. Έχουν σχέδιο να εξαφανίσουν την παραγωγή της Ελλάδας. Δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να βοηθηθούν πραγματικά οι κτηνοτρόφοι, οι γεωργοί, ο αλιείς, οι πτηνοτρόφοι, οι μελισσοκόμοι, οι ελαιοπαραγωγοί όλοι όσοι παλεύουν για να έχουμε προϊόντα Ελληνικά, προϊόντα δικά μας.

7. Επιστροφή όλης της κλεμμένης δημοσίας περιουσίας λόγω μνημονίων.

8. Φυλακή για κλέφτες πολιτικολυς. Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.

9. Απαίτηση για δικαιοσύνη των θυμάτων από τα εγκλήματα σε ΜΑΤΙ και ΤΕΜΠΗ. Επιτέλους. Να υπάρξει δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα.

10. Δικαίωση για τα θύματα από τις παρενέργειες των εμβολίων. Και από ότι αποδεικνύεται δυστυχώς είναι πάρα πολλά αυτά. Για αυτό ξεκινάμε ομαδικές αγωγές και ζητάμε ποινικές διώξεις.

11. Ποινικές ευθύνες σε πολιτικούς και κυβερνητικά στελέχη. Τέλος με το ακαταδίωκτο τους.

12. Εξοντωτικές ποινές τώρα σε παιδεραστές και εμπόρους ναρκωτικών. Δεν αντέχουμε να ακούμε καθημερινά μικρά παιδιά να πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης – βιασμών και οι ένοχοι πολλές φορές να έχουν ποινές χάδι.

13. Ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική. Κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έκανε τίποτα. Μόνο ψεύτικα λόγια και κάλπικες υποσχέσεις. Όλοι τους προδότες.

Βλέπουμε αρκετό καιρό τώρα μια συνεχή κόντρα με τον κ. Βαλλιανάτο και τον κ. Τατσόπουλο.

Στείλαμε στη δικαιοσύνη τους υβριστές της Ορθοδοξίας. Όλους αυτούς που καθυβρίζουν τους Αγίους μας, την Πίστης μας, την Εκκλησία, τους Αγίους Πατέρες μας. Έπρεπε κάποιος να τους υποστηρίξει και να μπει σε κάποιους ένα τέλος. Και αυτό το έπραξε μόνο ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.

Ποια είναι η θέση σας σχετικά με το θέμα της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε τζαμί; Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν είσασταν στην κυβέρνηση;

Άμεση μετατροπή των 19 τζαμιών της Ελλάδας σε Ορθόδοξες Εκκλησίες ως απάντηση στο ιερό πόλεμο του Ερντογάν με την Ορθοδοξία. Επιτέλους πρέπει κάτι να κάνουμε.

Κλείνοντας κύριε πρόεδρε αυτή την χειμαρρώδη συνέντευξη θα ήθελα να ξέρω αν αφήσαμε κάτι που θα θέλατε να το πείτε στους αναγνώστε μας.


Βέβαια, είναι πολλά τα θέματα που θα ήθελα να πω, αλλά θα αναφέρω τα ποιο βασικά για εμένα που δεν συζητήθηκαν σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα και που είναι

Η άμεση Δικαίωση για τον ήρωα Έλληνα της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνο Κατσίφα τον οποίο εκτέλεσαν γιατί ύψωσε την Ελληνική σημαία. Η Ελλάδα καθυστερεί τη νομική διαδικασία κατά των όσων δολοφόνησαν αυτό τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ με μεγάλα γράμματα.

Η άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ και άμεση εκμετάλλευση υδρογονανθράκων ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει τη μεγάλη οικονομική δύναμη.

Η άμεση επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μιλιά.

Θέλουμε τη μεγάλη γαλάζια Ελλάδα. Θέλουμε πίσω ότι μας ανήκει. Θέλουμε πίσω ότι μας έχουν κλέψει. Ότι μας έχουν αρπάξει.

Θέλουμε την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.


Σε αυτές τις Ευρωεκλογές της 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ

ψηφίζουμε ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌ.

Μάχη για ΕΛΛΑΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ήρθε ή ώρα για ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!»

Κύριε πρόεδρε σας ευχαριστούμε για την ενημερωτική αυτή συνέντευξη. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε εσάς προσωπικά μιας και είστε υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και έχετε την ανάγκη του σταυρού αλλά και συνολικά στο κόμμα σας.


- Εγώ σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου