Τρία χρόνια κοντεύουν χωρίς να τελειώσει ένα έργο στον ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ δρόμο της πόλης.
Χθες, 1 Οκτωβρίου 2026, συνδημότες μας – κυρίως επαγγελματίες – διαμαρτυρήθηκαν, εύλογα λέω εγώ, εσύ μπορεί να διαφωνείς, γιατί ξανασκάβεται η Ανδρέα Παπανδρέου.
Η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου, Κατερίνα Νότα, παρενέβη στο νήμα γνωστής, μεγάλης ενημερωτικής ομάδας στο Facebook και ενημέρωσε ότι το νέο σκάψιμο αφορά τη δημιουργία θέσεων φορτοεκφόρτωσης και ότι θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση από την Περιφέρεια.
Δεν έφτασε αυτό όμως για τη ΔΙΟΙΚΗΣΑΡΑ!
Η αντιδήμαρχος αποφάσισε να μαλώσει τους διαμαρτυρόμενους, που διαμαρτύρονται για... το ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, που κλείνει τα μαγαζιά και έχει κάνει το κέντρο καραγιαπί σχεδόν τρία χρόνια, μέχρι τώρα.
Και να επαναλάβει τα χιλιοειπωμένα τους, κάθε φορά που πρέπει να απολογηθούν, να αναλάβουν την ευθύνη και να ζητήσουν μια συγγνώμη για τις ξεκάθαρες αστοχίες τους.
Διότι αυτό που συμβαίνει στην Ανδρέα Παπανδρέου δική τους αστοχία είναι!
Αστοχία της ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ της Βιοκλιματικής Ανάπλασης, που χρειάστηκε ήδη τέσσερις φορές να διορθωθεί στο πεδίο για την Ανδρέα Παπανδρέου.
Τους στοιχειώνει το όνομα, μου φαίνεται.
Και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για τις αστοχίες της μελέτης δεν την έχουν οι διαμαρτυρόμενοι δημότες.
Η αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας την έχει.
Και οφείλει – τουλάχιστον, για να μην το χοντρύνουμε πρωί πρωί – να είναι περισσότερο σεμνή και να μη μαλώνει τους επαγγελματίες που τολμούν να μη γλείφουν και τη Σουλτανική Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου