Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ: O ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ


Για πέμπτη ή έκτη φορά (τον χάσαμε τον λογαριασμό) ο Γιάννης Λαδόπουλος πήρε τον λόγο στο προχθεσινό συμβούλιο και συνεχάρη την α.ε. τον Ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Χαλανδριστάν για την αγορά του κηρίου Μάρκου (αυτό που σου έλεγαν ότι θα γίνει Μουσείο Νόμπελ).

Ο γιατρός έχει αναλάβει να "στηρίζει¨" τον δήμαρχο "για το καλό της πόλης" (όπως εκείνος το εννοεί, διότι αυτό το καλό δεν είναι ουδέτερο τις περισσότερες φορές, έτσι δεν είναι;)

Μάλιστα αναφέρθηκε ειδικώς στο νέο που φέρνει με την συμπαράστασή του η σημερινή διοίκηση έναντι των παλαιοτέρων παρωχημένων διοικήσεων ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ -αντιδήμαρχος Παττακού, Ζαφειρόπουλου, Κουράση - αλλά αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια, δεν έφταιγε αυτός για τα παρωχημένα, φταίγανε μόνο οι άλλοι, οι κακοί.
Ο γιατρός είναι καλός.

Και τώρα είναι  με το νέο που ήρθε στο Χαλάνδρι από τον Ρούσσο, πάντα με την στήριξή του, για να φτιάξει αυτά που δεν έφτιαξε το παλιό.

Επειδή όμως ο δήμαρχος τα έχει κάνει ελαφρώς μπάχαλο και δεν βρίσκει πώς να τον στηρίξει ο γιατρός ,δεν βρίσκει νέα θέματα για να του δώσει συγχαρητήρια, του δίνει συνεχώς συγχαρητήρια για την αγορά του κτιρίου Μάρκου και την μεγάλη ευεργεσία που έγινε στην πόλη (και στον λογαριασμό της οικογένειας Μάρκου).

Της οικογένειας που έχει - σου λέει ο γιατρός - μεγάλη προσφορά στην πόλη.
(Μην με ρωτήσεις τι προσφορά έχει, δεν ξέρω, ρώτα τον γιατρό. Μάλλον τον ψηφίζουν, αυτή πρέπει να είναι η μεγάλη προσφορά τους στην πόλη).

ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ' ΧΩ:
Ειδικά μετά την ανάρτηση της μελέτης πολεοδομικής επέκτασης και τα αποκαλυπτήρια των "μυστικών της"  από την πρωτοβουλία των τριών (Κουράση, Θωμά, Νταβία) που επαναφέρει  το πολεοδομικό κέντρο των 5 ΟΤ στην Τούφα - Μεταμόρφωση, το πολεοδομικό κέντρο που είχε καταργηθεί στην προηγούμενη φάση και ξαναμπήκε στο σχέδιο πολεοδόμησης  με την επαναστατική κάλυψη του Γερολυμάτου αυτή τη φορά, κίνηση που οι μπαμπουίνοι κάτοικοι της περιοχής καταλαβαίνουν ότι δένει απολύτως με την πρόθεση για μεταφορά των δημοτικών υπηρεσιών στο κτίριο Μάρκου, η περιοχή ανεβαίνει στα κάγκελα ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕ.
ΠΡΟΣΕΧΕ:

ΥΓ: Γιατρέ στις έντεκα φορές που θα συγχαρείς τον Ρούσσο για το ίδιο θέμα καίγεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου